LMJ Construct breidt haar gamma verder uit

Verschenen: 15 september 2021

LMJ Construct, de Turnhoutse specialist in aanhangwagens, kippers & diepladers voor de transporter en vakman, breidt haar gamma verder uit met nieuwe schamel- & middenasaanhangwagens.

De sterk groeiende KMO levert aanhangwagens voor zowel vrachtwagens als bestelwagens. “Onze klanten zijn transporteurs & vakmannen actief in grond- & wegenwerken, de bouw- of afvalsector of in de tuinaanleg. Zij hebben degelijke trailers & diepladers nodig om grond, machines, containers of andere zware ladingen te vervoeren” legt Carl Van Gorp uit. 

“Met het nieuwe merk Scorpion, brengen we zowel schamelaanhangwagens als middenasaanhangwagens op maat met één, twee, drie en zelfs vier assen. De tridem heeft drie assen in het midden en biedt meer laadvermogen. Iets waar veel vraag naar is vanuit de sector en in Vlaanderen.  De schamelaanhangwagen is een type met trekdriehoeksdissel en (dubbele) voor en achterassen. Hierdoor wordt het gewicht van de lading goed verdeeld en gaat de wagen niet wippen als je hem afkoppelt. Dat is belangrijk als je zware lasten of machines moet vervoeren. Bovendien vormen deze aanhangwagens een betaalbaar maar degelijk, Europees gekeurd alternatief. Zo leveren we precies wat onze klanten nodig hebben binnen zéér concurrentiële prijzen & levertermijnen”, aldus Carl Van Gorp.

meer info: https://lmjconstruct.be/

 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This