LMJ Construct breidt haar gamma verder uit

Verschenen: 15 september 2021

LMJ Construct, de Turnhoutse specialist in aanhangwagens, kippers & diepladers voor de transporter en vakman, breidt haar gamma verder uit met nieuwe schamel- & middenasaanhangwagens.

De sterk groeiende KMO levert aanhangwagens voor zowel vrachtwagens als bestelwagens. “Onze klanten zijn transporteurs & vakmannen actief in grond- & wegenwerken, de bouw- of afvalsector of in de tuinaanleg. Zij hebben degelijke trailers & diepladers nodig om grond, machines, containers of andere zware ladingen te vervoeren” legt Carl Van Gorp uit. 

“Met het nieuwe merk Scorpion, brengen we zowel schamelaanhangwagens als middenasaanhangwagens op maat met één, twee, drie en zelfs vier assen. De tridem heeft drie assen in het midden en biedt meer laadvermogen. Iets waar veel vraag naar is vanuit de sector en in Vlaanderen.  De schamelaanhangwagen is een type met trekdriehoeksdissel en (dubbele) voor en achterassen. Hierdoor wordt het gewicht van de lading goed verdeeld en gaat de wagen niet wippen als je hem afkoppelt. Dat is belangrijk als je zware lasten of machines moet vervoeren. Bovendien vormen deze aanhangwagens een betaalbaar maar degelijk, Europees gekeurd alternatief. Zo leveren we precies wat onze klanten nodig hebben binnen zéér concurrentiële prijzen & levertermijnen”, aldus Carl Van Gorp.

meer info: https://lmjconstruct.be/

 

Meer nieuws

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich, de toonaangevende leverancier op het gebied van intralogistieke oplossingen, introduceert de elektrische vorkheftruck EFG 435. Deze geavanceerde vorkheftruck werd ontworpen met een focus op ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid. Met de EFG 435 zet...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This