LMJ Construct brengt Duitse bouwaanhangwagens en opleggers naar België

Verschenen: 16 oktober 2018

LMJ Construct gaat opnieuw een bijzondere samenwerking aan, dit keer met het Duitse Humbaur. Die firma is internationaal gekend voor haar enorm uitgebreide aanbod aan bouwaanhangwagens en diepladers voor het vervoer van zware machines of materialen. LMJ Construct zal deze trailers exclusief op de Belgische markt invoeren en brengt hiermee een oplossing voor firma’s die actief zijn als aannemer, grondwerker, bestratingswerker of als ondernemer in de tuinbouw of schrijnwerkerij.

Efficiënter  beschikbare voertuigen voor klanten

“Ook deze samenwerking kadert in onze vernieuwde positionering: we willen een uniek aanspreekpunt vormen op vlak van bedrijfsvoertuigen voor de vakman,” zegt Carl Van Gorp. “Tot voor kort focusten wij vooral op zelf geconstrueerde maatwerk trucks en trailers. De bouw van maatwerk opleggers voor het vervoer van zware materialen vergt echter hele lange doorlooptijden dit ook omwille van homologaties en keuringen van deze voertuigen. Die tijd hebben onze klanten vaak niet. Door de samenwerking met Humbaur kunnen we onze klanten naast  het LMJ  gamma, ook gestandaardiseerde  producten aanbieden die al conform alle normeringen zijn.”

Eerder dit jaar ging LMJ Construct een exclusieve samenwerking aan met het Poolse Konar.  Konar is gekend voor tandem aanhangwagens, opleggers & volume combinaties voor expeditietransport. Beide samenwerkingen kaderen in de visie om voor elke vakman het juiste bedrijfsvoertuig te kunnen aanbieden.

Goed gevuld orderboek

Dat de zaken goed gaan voor LMJ Construct, dat trucks, trailers en bedrijfsvoertuigen voor de vakman aanbiedt, is mede dankzij het groot aanbod van de mogelijke oplossingen voor bedrijfsvoertuig voor grond- & wegenwerkers. “Er is net een groot order binnen voor verschillende exemplaren van onze Navvygator, een kortgekoppelde LMJ trailer, voor het transport van knikmopsen en ander materiaal en werktuigen. Onze Navvygator heeft een laadvermogen van 3,2 ton en is bestuurbaar met een BE-rijbewijs. Daarnaast hebben we ook onze eerste klanten binnen voor aanhangwagens en diepladers voor vrachtwagens van het merk  Humbaur, voor het transporteren van machines en materialen tot 30 ton, dit uiteraard met rijbewijs CE,” aldus Carl Van Gorp.

Meer nieuws

DAF LF Electric voor jubilerend Van Gogh Museum

DAF LF Electric voor jubilerend Van Gogh Museum

DAF heeft een LF Electric distributietruck geschonken aan het Van Gogh Museum in Amsterdam, dat zijn 50e verjaardag viert. De elektrische DAF LF wordt ingezet om promotiematerialen van het Van Gogh Museum bij onder meer scholen en verenigingen in heel Nederland af te...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This