MAN Brugge onderscheiden als Top MAN ServiceCare werkplaats

Verschenen: 18 oktober 2023

MAN concessiehouder MAN Brugge werd recentelijk internationaal onderscheiden als “Top MAN ServiceCare werkplaats”, op basis van de overtuigende implementatie van het MAN ServiceCare werkplaatssysteem dat onder meer proactief onderhoudsmanagement mogelijk maakt.

Met het toekomstgerichte, digitale onderhouds- en reparatiemanagement MAN ServiceCare heeft de klant altijd inzicht in de onderhoudsstatus van zijn wagenpark. Om werkplaatsbezoeken en stilstandtijd te verminderen, worden onderhouds- en voertuiggegevens naar MAN ServiceCare overgedragen zodat steeds, op afstand, gegevensuitwisseling mogelijk is. Zo kan de klant zich richten op zijn core business en beschikt hij steeds over een optimaal onderhouden voertuigpark.

Net omdat een correcte implementatie van MAN ServiceCare bij de MAN concessiehouder in het voordeel is van de klant, hecht MAN als fabrikant hier het allergrootste belang aan en worden inspanningen beloond. Naar aanleiding van de 150.000e boeking van MAN ServiceCare werden de drie beste Europese MAN werkplaatsen, die het meest inzetten op MAN ServiceCare, dan ook onderscheiden als “Top MAN ServiceCare werkplaats”.

Zo ook MAN Brugge dat het wist te schoppen tot de Europese Top 3. Redenen genoeg dus om het voltallige MAN Brugge team in de bloemetjes te zetten. Dominiek Counye (Filiaalleider MAN Brugge): “ Dankzij een goede opvolging, ondersteund door de ingenieuze set-up van het systeem, slagen we erin om MAN ServiceCare zo succesvol te implementeren en de gedefinieerde CustomerService KPI’s te behalen. Zo is het bijvoorbeeld mijn eerste werk ’s ochtends om me online aan te melden bij MAN ServiceCare, de nieuwe meldingen te consulteren en de betrokken klanten te contacteren.”

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This