MAN concessiehouder Neyt Trucks ontvangt “Best Belgian Service Dealer 2018/2019” Award

Verschenen: 20 juni 2019

Sinds jaar en dag geldt Neyt Trucks, met vestigingen in Lokeren en Zingem, als een referentie in de streek (en ver daarbuiten) voor de verkoop en onderhoud van MAN bedrijfsvoertuigen. Eens te meer krijgt Neyt hiervoor een significante erkenning in het kader van de MAN Service Quality Awards.

Oorspronkelijk gestart in 1961 in Lochristi breidde Neyt zijn portfolio al snel uit naar zware Amerikaanse bedrijfsvoertuigen in 1965. Door het aanhoudende succes verhuisde het bedrijf in 1977 naar het industrieterrein naast de E17 in Lokeren waar het vandaag nog steeds gehuisvest is. Sinds 1979 werkt Neyt Trucks exclusief samen met MAN voor de distributie en onderhoud van diens bedrijfsvoertuigen. Dit werd al snel een dusdanig succesverhaal wat maakte dat Neyt Zingem in 1995 het licht zag als tweede    servicepunt van de groep.

Intussen is dit rasechte familiebedrijf reeds aan de derde generatie toe wat niet wegneemt dat de eerste twee generaties nog steeds werkzaam zijn in het bedrijf. Vandaag stelt Neyt Trucks een 65-tal medewerkers terecht, waaronder 40 mekaniekers. Elke dag opnieuw zet elk van hen zijn of haar beste beentje voor om de klant de service te bieden die hij van MAN     verwachten mag. Dat dit resulteert in een uiterst hoog service level werd nogmaals bewezen tijdens de “MAN Service Quality Awards. 

Met deze grootschalige internationale wedstrijd wil MAN de beste MAN werkplaatsen identificeren aan de hand meerdere theoretische en praktijkgerichte selectierondes. Doorheen de gehele wedstrijd wisten Neyt Lokeren en Neyt Zingem een goede beurt te maken wat uiteindelijk resulteerde in een podiumplaats voor Neyt Lokeren als “Best Belgian Service Dealer 2018/2019”. 

Om dit niet onopgemerkt te laten voorbijgaan werd afgelopen vrijdag het voltallige personeel in de bloemetjes gezet tijdens een geslaagd            bedrijfsevent. Onder het goedkeurende oog van alle medewerkers       overhandigde MAN Managing Director Marc De Baerdemaeker een unieke  trofee aan de familie Neyt. 

Dit succes neemt niet weg dat Neyt Trucks verder vooruit wil en reeds   volop aan de toekomst denkt. Met de introductie van de MAN TGE bestelwagen kreeg het hele MAN gebeuren een serieuze boost, een gegeven waar ook Neyt volop op inspeelt, onder meer met de nodige investeringen. Zo worden momenteel de verkoopafdeling alsook receptie volledig in het nieuw gestoken en komt er een vernieuwde beveiligde parking. Naar de toekomst toe wordt het gebouw uitgebreid met 4 inrijpoorten en 3 extra werkputten (met een totale oppervlakte van +/- 500 m²).

Duidelijk dus dat Neyt Trucks een succesvolle toekomst tegemoet gaat, volledig gesteund door MAN Truck & Bus.

Meer nieuws

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics verhuisde begin deze maand naar zijn nieuw hoofdkantoor te Zwijndrecht op het West Port Business Center van vastgoedspecialist Van Wellen Group. De volledige kantoorruimte op de derde verdieping werd voor de directie en ondersteunende diensten in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This