MAN concessiehouder Neyt Zingem in de finale bij de MAN ServiceQualityAward

Verschenen: 21 februari 2019

Met de MAN ServiceQualityAward, in 2010 door MAN               gelanceerd, beoogt MAN een continue optimalisatie van het  servicenetwerk. Niet minder dan 245 landen registreerden zich voor deze editie om een plaats in de finale te bemachtigen.

België startte in de eerste vragenronde met 21 MAN werkplaatsen en moest hierbij strijden tegen onder meer Frankrijk, Spanje en Portugal die tot dezelfde wedstrijdregio behoren. Maar liefst 16 Belgische werkplaatsen wisten de top 20 te halen (waarvan 6 de top 10) en stootten door naar de tweede ronde. 

Na afloop van deze ronde plaatsten Neyt Zingem (2eplaats), Neyt Lokeren (3eplaats) en Noord Trucks (7eplaats) zich voor de volgende krachtmeting onder de vorm van een heuse mystery call. Hoewel de Antwerpse          concessie Noord Truck slechts vrij recentelijk tot het MAN dealernet       toetrad, wist deze dus meteen een meer dan goede indruk na te laten. 

De mystery call maakte duidelijk wie de uiteindelijke finaleplaatsen verdient en ook België wist zijn positie te bemachtigen. Het Oost-Vlaamse Neyt  Zingemwerd derde in deze ronde en mag de Belgische driekleur           verdedigen tijdens de finale die in maart plaatsvindt.

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This