MAN Team behaalt met de TGE 4×4 een podiumplaats in de 29e rally “Aïcha des Gazelles”

Verschenen: 20 april 2019

Bij zijn allereerste deelname aan de rally Aïcha des Gazelles 2019 in Marokko legt MAN Truck & Bus France beslag op de tweede plaats in de categorie cross-over/ SUV. 

Pilote Stephanie en copilote Marina trotseerden met glans het heel        bijzondere terrein van de Marokkaanse woestijn. Het WO-MAN-team had deze prestatie nooit kunnen leveren zonder de MAN TGE 4×4, die speciaal voor deze gelegenheid werd aangepast door het MAN-centrum voor    technische conversies in Bourg-en-Bresse. 

Als enige bedrijfsvoertuig in deze wedstrijd bewees de MAN TGE 4×4 elk terrein perfect te beheersen. Ondanks het behoorlijk lage onderstel, de verhoging van het voertuig tijdens de voorbereiding en zijn lengte, zorgden het vermogen (177 pk) en de souplesse van zijn motor ervoor dat hij     gemakkelijk uit de vele zandophopingen kon rijden waarmee team 311  geconfronteerd werd. Omdat de vitale componenten vooraf zeer goed   beschermd werden, leed het voertuig nauwelijks schade en hoefde het WO-MAN-team niet vaak assistentie te vragen, zodat de strafpunten tot een minimum beperkt bleven.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This