MAN Truck & Bus België lanceert MAN BusTopService.

Verschenen: 16 oktober 2019

 Sinds de opstart van een eigen busafdeling in België, intussen 15 jaar geleden, groeiden de MAN & Neoplan bussen en coaches al snel uit tot gevestigde waarden op de Belgische markt. De perfecte combinatie van een goede prijs/kwaliteitsverhouding, een professionele ondersteuning en een gepersonaliseerde aanpak tegenover bus- en autocaron-dernemers zijn hierbij van meet af aan bepalende succesfactoren geweest. 

 In dit verhaal is een goed georganiseerde serviceverlening uiteraard onmisbaar zodat de bus of coach steeds op de weg blijft. Geheel in lijn met de kwaliteitsstandaarden die MAN hanteert in het truckgebeuren, kan ook de busklant terugvallen op competente specifieke werkplaatsen en een Mobile24 internationale pechverheling, mocht het toch eens misgaan. 

MAN zet nu de volgende stap met de introductie van MAN BusTopService op de Belgische markt. Hierbij ligt de lat nog hoger, wordt het dienstenpak-ket verder uitgebreid en evolueert de werkplaats tot een one-stop-shopping halte voor de klant. Medewerkers ontvangen bovendien bijkomende specifieke opleidingen en worden continu bijgeschoold. De modernste werktuigen en diagnosetools maken het plaatje compleet. 

 Een overzicht van de belangrijkste troeven van MAN BusTopService: 

  • All-inclusive onderhoud en herstelling van alle modellen MAN- en Neoplan bussen, ongeacht het bouwjaar
  • Mobile24 pechverhelping, 24/24 en 7/7 met uitgebreid pan-Europees servicenetwerk 
  • Grote beschikbaarheid van (specifieke) onderdelen 
  • Korte stilstandtijden met ruime service openingsuren 
  • Mogelijkheid tot onderhoud/herstelling van verwarming, verluchting en airconditioning, alsook van het elektrisch systeem 
  • Onderhoudswerken uitgevoerd volgens het onderhoudsboekje 
  • Werken aan banden, ruiten, lak en koetswerk 
  • Reiniging van het voertuig (interieur/exterieur en matten) 
  • Leegmaken toiletten en bijvullen drinkwater 
  • Haal- en brengservice voor bus en chauffeur (op aanvraag) 

Eerste werkplaats in België die het MAN BusTopService kwaliteitslabel krijgt is MAN Brabant, gelegen naast de invoerder te Kobbegem (Asse). Vanaf 18 oktober kan de klant hier terecht voor boven vernoemd dienstenpakket. In de toekomst wordt het Belgische MAN BusTopService netwerk verder uitgebreid. Meer informatie via www.man.be/nl/bus/man-bustopservice . 

Meer nieuws

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Professioneel kiteboarder Núria Gomà i Lleonart blijft reizen aan boord van haar Daily 4x4. Een volledig nieuw ontwerp voor haar bestelwagen omgezet naar een Tigrotto, een Daily 4x4 Special Edition geïnspireerd op een historisch IVECO-voertuig uit de jaren 50 en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This