MAN Truck & Bus haalt de Truck Trial voor de eerste maal naar België

Verschenen: 2 mei 2019

Voor de eerste keer in de geschiedenis landt de “Truck Trial” karavaan dit jaar op Belgisch grondgebied. Bij de Truck Trial draait het allemaal om de behendigheid van de chauffeursteams  die de bedrijfsvoertuigen zo vakkundig mogelijk door de       verschillende uitgestippelde parcours moeten loodsen zonder fouten te maken (tijd is hierbij van ondergeschikt belang).

De steilste hellingen, de gevaarlijkste afdalingen … niets is te gek voor de Truck Trail teams die steeds de grenzen van het fysiek haalbare aftasten (en soms zelfs verder dan dat). Geoefende wedstrijdmarshalls houden alles nauwlettend in de gaten, bepalen de scores én garanderen te allen tijde de veiligheid van de teams en de toeschouwers. Sinds eind jaren’80 wordt dit spektakel georganiseerd in meerdere Europese landen en nu dus, dankzij MAN Truck & Bus, voor de eerste maal ook in België.

In het indrukwekkende decor van de zandgroeve van Mont-Saint-Guibertwordt het weekend van 11 en 12 mei aanstaandede hoogmis voor iedere aanhanger van spektakel met ronkende motoren en veel pk’s. Groot of klein, jong of oud, de Truck Trial wordt een niet te missen happening voor elkeen die wil zien waar trucks toe in staat kunnen zijn.

Truck Trial praktisch

Weekend van 11 en 12 mei 2019, telkens van 09u00 tot 18u00

Zandgroeve Mont-Saint-Guibert (Rue des Trois Burettes 65,1435 Mont-Saint-Guibert)

Ticketspre-registreren aan een voordeeltarief kan makkelijk via www.man.beKinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang tot het event. Parkeren kan op de verschillende randparkings (volg de signalisatie). Shuttle service wordt voorzien.

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This