MASSART KIEST VOOR POLYVALENTIE VAN RENAULT TRUCKS C

Verschenen: 14 september 2018

De Entreprises J.-Ph. Massart hebben drie specialisaties: grondwerken, vervoer van auto’s en transport met kippers en platformwagens. De vloot telt 39 voertuigen waarvan 12 Renault Trucks. De jongste aankoop bestaat uit 5 Renault Trucks C 4×2 waarvan er 4 uitgerust zijn met het Optitrack systeem.

De nieuwe Renault Trucks zullen ingezet worden in het kader van de grondwerken en de transporten met kippers en platformwagens. De firma uit Soignies, waar 45 personen werken, steunt op meerdere jaren ervaring in het grondwerk, een domein dat tevens afbraak, wegenonderhoud en verhuur omvat. Het transport met kippers en platformvoertuigen behelst het transport met groot volume kippers voor de landbouwsector, prestaties voor de sector openbare werken en het transport in een laadbak met of zonder kraan.

Om in te spelen op de behoeften van deze twee types van activiteiten hebben de Entreprises J-Ph. Massart de nieuwe Renault Trucks aangekocht. De baas van de onderneming, Jean-Philippe Massart, verduidelijkt ons zijn keuze: “Ik had behoefte aan polyvalente voertuigen voor grondwerken en transporten per kipper of platformwagen. Die veelzijdigheid bieden de Renault Trucks C me. Met Optitrack zijn ze comfortabeler, betrouwbaarder, lichter en minder duur dan een 6×4 of 4×4 en het verbruik is veel beter.  Optitrack biedt de voordelen van een 6×4 zonder de nadelen.”

De voertuigen leggen ongeveer 90.000 km per jaar af, voornamelijk in de Benelux en Frankrijk. Ze worden zo lang mogelijk in dienst gehouden. “De Renault Trucks zijn zeer betrouwbare voertuigen en kunnen ons dus lang van dienst zijn”, onderlijnt J-Ph. Massart.

De beheerder van Entreprises Massart houdt er nog aan de kwaliteit te onderlijnen van de concessiehouder Lens Motor: “De concessiehouder is bijzonder reactief, hij kent de knepen van het vak en een klant wordt er nooit behandeld als een nummer. Hij vindt ook oplossingen om de kosten te minimaliseren. Een dealer van de oude stempel, in de goede betekenis!”

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This