MATEXPO & CORONA, STAND VAN ZAKEN

Verschenen: 5 augustus 2021

De afgelopen dagen was er weer heel wat nieuws rond ‘evenementen’ en meer bepaald rond de verschillende maatregelen waaraan evenementen moeten voldoen om te mogen doorgaan.

Zoals eerder al gemeld, worden beurzen NIET als evenementen beschouwd. Er is een specifiek protocol dat onder het handelsprotocol ressorteert. Er is geen beperking op absoluut aantal bezoekers en het voorleggen van één of ander attest is ook niet nodig, noch voor exposanten, noch voor bezoekers.

Als organisatie zetten we zelf volop in op ventilatie. Daarom vragen we met aandrang dat exposanten met een buitenstand voldoende ventilatiemogelijkheden voorzien in tent of container (ramen / deuren die open kunnen aan zoveel mogelijk zijdes). De grote opbouwpoorten van de hallen zelf zullen zoveel mogelijk worden opengezet om ook voor exposanten en bezoekers binnen een gezonde omgeving te creëren. Voor catering op de stand wordt dan weer gewoon het horecaprotocol gevolgd. Momenteel betekent dit 8 personen per tafel. De verwachting is echter dat er tegen september nog enkele versoepelingen zitten aan te komen.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze 39e editie van MATEXPO een schot in de roos wordt voor exposanten en bezoekers. En als iedereen gezond verstand aan de dag legt, dan wordt het zelfs een memorabele editie.

Registreer je hier

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This