Mercedes-Benz EQT

Verschenen: 22 april 2021

Mercedes-Benz Vans onthult over twee weken de nieuwe Concept EQT. Dit conceptvoertuig is de voorloper van de nieuwe T-Klasse, de ‘civiele’ versie van de Citan. Zoals zijn voorganger is dat een Frans-Duits product, dat samen met Renault werd ontwikkeld. Geheel in lijn met de ‘Electric first’-strategie is dit toekomstige gezins- en vrijetijdsvoertuig uitgerust met een elektrische aandrijving.

De Concept EQT is een concrete vooruitblik op de elektrische versie van de nieuwe T-Klasse. Met deze volledig nieuw ontwikkelde MPV brengt Mercedes-Benz Vans de succesvolle formule van de V-Klasse over naar een compact formaat. De Concept EQT combineert een ruim en variabel interieur met een aantrekkelijk design en hoge normen op het gebied van comfort, connectiviteit, waarde en veiligheid. Met deze eerste compacte MPV in het premium-segment breidt Mercedes-Benz Vans het portfolio voor particuliere klanten uit en biedt het een aantrekkelijk model voor gezinnen en mensen met een actieve levensstijl.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This