Mercedes-Benz EQT

Verschenen: 22 april 2021

Mercedes-Benz Vans onthult over twee weken de nieuwe Concept EQT. Dit conceptvoertuig is de voorloper van de nieuwe T-Klasse, de ‘civiele’ versie van de Citan. Zoals zijn voorganger is dat een Frans-Duits product, dat samen met Renault werd ontwikkeld. Geheel in lijn met de ‘Electric first’-strategie is dit toekomstige gezins- en vrijetijdsvoertuig uitgerust met een elektrische aandrijving.

De Concept EQT is een concrete vooruitblik op de elektrische versie van de nieuwe T-Klasse. Met deze volledig nieuw ontwikkelde MPV brengt Mercedes-Benz Vans de succesvolle formule van de V-Klasse over naar een compact formaat. De Concept EQT combineert een ruim en variabel interieur met een aantrekkelijk design en hoge normen op het gebied van comfort, connectiviteit, waarde en veiligheid. Met deze eerste compacte MPV in het premium-segment breidt Mercedes-Benz Vans het portfolio voor particuliere klanten uit en biedt het een aantrekkelijk model voor gezinnen en mensen met een actieve levensstijl.

Meer nieuws

DAF en Einride stimuleren elektrisch wegtransport

DAF en Einride stimuleren elektrisch wegtransport

Einride en DAF hebben een intentieverklaring getekend voor de levering van 50 volledig elektrische Nieuwe Generatie DAF trucks. Deze ultramoderne voertuigen zullen worden toegevoegd aan Einride's vloot van elektrische vrachtwagens, die in Europa een van de grootste in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This