Mercedes-Benz Sprinter City 75 is Minibus of the Year

Verschenen: 18 april 2019

Het Mercedes-Benz Sprinter City 75 model heeft de award voor Minibus of the Year in ontvangst mogen nemen. De award werd uitgereikt door Tom Tjersen, voorzitter van de jury van International Bus of the Year, aan Bern Hülsmann, Marketing Director van Mercedes-Benz Minibus, tijdens een diner dat georganiseerd werd door IFEMA.

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter generatie onderscheidt zich met zijn onboard technologie en een design dat een duidelijk gedefinieerde stijl combineert met vloeiende vormen. De minibus is 8,5 meter lang en kan tot 38 passagiers vervoeren.

Naast de Merceds-Benz Sprinter City 78 Minibus deden ook het Ferqui Sunrise model in een semi-urban versie, de Indcar Strada eCity met een elektrische voortstuwing, de nieuwe Iveco Daily en MAN TGE in de versie voor passagiersvervoer mee aan deze editie.

De testen, die startten aan het centrum van Feria de Madrid, werden afgelegd op een route van 12,1 kilometer, vergelijkbaar met die in een conventioneel openbaar vervoersnetwerk. In totaal waren er meer dan 60 deelnemers die de test hebben afgelegd, waarvan de meeste uit verschillende Europese landen kwamen.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This