Mercedes-Benz Sprinter City 75 is Minibus of the Year

Verschenen: 18 april 2019

Het Mercedes-Benz Sprinter City 75 model heeft de award voor Minibus of the Year in ontvangst mogen nemen. De award werd uitgereikt door Tom Tjersen, voorzitter van de jury van International Bus of the Year, aan Bern Hülsmann, Marketing Director van Mercedes-Benz Minibus, tijdens een diner dat georganiseerd werd door IFEMA.

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter generatie onderscheidt zich met zijn onboard technologie en een design dat een duidelijk gedefinieerde stijl combineert met vloeiende vormen. De minibus is 8,5 meter lang en kan tot 38 passagiers vervoeren.

Naast de Merceds-Benz Sprinter City 78 Minibus deden ook het Ferqui Sunrise model in een semi-urban versie, de Indcar Strada eCity met een elektrische voortstuwing, de nieuwe Iveco Daily en MAN TGE in de versie voor passagiersvervoer mee aan deze editie.

De testen, die startten aan het centrum van Feria de Madrid, werden afgelegd op een route van 12,1 kilometer, vergelijkbaar met die in een conventioneel openbaar vervoersnetwerk. In totaal waren er meer dan 60 deelnemers die de test hebben afgelegd, waarvan de meeste uit verschillende Europese landen kwamen.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This