Mercedes-Benz Trucks lanceert online stockplatform

Verschenen: 19 juni 2020

Dat we door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden in een digitalere maatschappij zullen leven twijfelt niemand meer aan. Ook Mercedes-Benz Trucks schakelt een niveau hoger met de lancering van een online stockplatform: nieuwe modellen aan interessante prijzen én vooral direct leverbaar.

De Mercedes-Benz Trucks-stockvoertuigen uit België worden voortaan handig verzameld op het gloednieuwe webplatform  http://truckstock.mercedes-benz-trucks.be. Via een handige navigatie kan je meteen de beschikbare modellen, hun uitvoering met alle technische specificaties en de gegevens van de Mercedes-Benz Trucks Partner vinden zodat je meteen een afspraak kan boeken om de truck te bekijken en testen. Het grote voordeel is dat er een mooie selectie van verschillende Mercedes-Benz Trucks modellen direct leverbaar is en dit ook steeds wisselt week per week. Handig voor elk bedrijf dat een acute nood heeft aan een direct inzetbare vrachtwagen.


Het Mercedes-Benz Trucks stockplatform is online vanaf 18 juni 2020 via http://truckstock.mercedes-benz-trucks.be

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This