Mercedes-Benz Vans en Athlon leveren 86 nieuwe Sprinters voor GAMMA

Verschenen: 6 juni 2019

Mercedes-Benz Vans, leasemaatschappij Athlon en doe-het-zelf bouwmarkt GAMMA hebben besloten om hun samenwerking in België uit te breiden. Binnenkort zullen maar liefst 86 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters deel uitmaken van het GAMMA-wagenpark. Deze zijn bedoeld voor klanten met een GAMMAplus-kaart die gratis gebruik kunnen maken van een bestelwagen om hun aangekochte items te vervoeren. Een extra service die de doe-het-zelf bouwmarkt kan aanbieden dankzij het zonder-zorg-leasepakket van Athlon en Mercedes-Benz Vans.

Op maat van de doe-het-zelver.

De nieuwe Sprinters voor GAMMA komen in een basisuitvoering met een lage laaddrempel, een volledige betimmering van de laadcabine en een krachtige voorwielaandrijving. Dit maakt het inladen, vastmaken en transporteren van grote en zware items nóg eenvoudiger. Daarnaast beschikken de Sprinters over een slim MBUX-multimediasysteem. Via het 7 inch touchscreen kunnen GAMMA-klanten verschillende infotainment-, navigatie- en communicatiefuncties bedienen. Onder andere navigeren met Live Traffic Information en handsfree bellen via Android Auto, Apple CarPlay of Mirrorlink behoren tot de mogelijkheden.

Mercedes-Benz Vans en GAMMA, een perfect fit.

GAMMA kiest niet zomaar voor de Mercedes-Benz Sprinter. Al 20 jaar staat dit model garant voor een optimale wegligging, maximaal rijcomfort en een enorm laadvermogen. Dus zeker ook toegankelijk en makkelijk bestuurbaar voor elke doe-het-zelver die niet elke dag met een bestelwagen rondrijdt. Bovendien focust Mercedes-Benz Vans op dezelfde belangrijke kenmerken als GAMMA voor al zijn producten en diensten: innovatie en kwaliteit. Deze samenwerking is dus op alle vlakken een goede match.

Het zonder-zorg-pakket van Athlon.

De gepersonaliseerde aanpak van Athlon als single point of contact voor de levering en het beheer van de 86 nieuwe Sprinters maakt het plaatje compleet. De leasingmaatschappij ontwikkelde vier jaar geleden al een zonder-zorg-pakket voor GAMMA. Dit is een full-option leasing pakket met nog heel wat extra diensten op maat van de doe-het-zelf bouwmarkt:

  • GAMMA kiest de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz garage
  • Haal- en brengservice naar de garage en jaarlijkse keuring
  • Vervangvoertuig voor de deur geleverd
  • Athlon experten volgen onderhoud & herstellingen op
  • Tweejaarlijkse mini check-up met o.a. controle van bandenspanning, carrosserie, olie, ruitenwisser- en koelvloeistof, inclusief reiniging en een korte testrit

Dit gepersonaliseerde leasingpakket van Athlon verlicht de workload van zowel de fleetmanager als de winkelmedewerkers bij GAMMA. Deze samenwerking is dus ongetwijfeld een win-win voor alle partijen.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This