Michel Logistics opent een nieuw cross-docking centrum

Verschenen: 22 oktober 2020

De Michel Logistics groep ontwikkelt haar distributieactiviteit sterk en heeft een nieuw cross-docking centrum in gebruik genomen in het gebouw dat GLS in Houdeng-Goegnies betrok.


Het gebouw van 6500 m2 met 72 kades zal dienen als centraal knooppunt voor de distributieactiviteiten die Michel Logistics in heel Europa ontwikkelt; “We maken geen deel uit van een groot netwerk, maar we ontwikkelen ons eigen netwerk met geselecteerde partners”, legt Didier Michel, managing director van Michel Logistics, uit. “We hebben partners buiten België, maar ook in sommige Belgische provincies. We hebben ook twee kleinere cross-docking platformen in Hoboken en Vilvoorde, voor een activiteit die vandaag de dag ongeveer 50 van de 250 voertuigen van de groep in beslag neemt. »

Meer nieuws

DAF en Einride stimuleren elektrisch wegtransport

DAF en Einride stimuleren elektrisch wegtransport

Einride en DAF hebben een intentieverklaring getekend voor de levering van 50 volledig elektrische Nieuwe Generatie DAF trucks. Deze ultramoderne voertuigen zullen worden toegevoegd aan Einride's vloot van elektrische vrachtwagens, die in Europa een van de grootste in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This