Nebim erg tevreden met sectionale poorten van ASSA ABLOY Entrance Systems

Verschenen: 14 juni 2019

Nebim, officiële Volvo Trucks-dealer en vertegenwoordiger van Tracon Trailers in België en Nederland, investeert fors in ons land. Zo werden er onlangs twee nieuwe state-of-the-art vestigingen geopend die hun tijd ver vooruit zijn. Zowel in Zwevegem als in Zele zijn alle mogelijke faciliteiten voorzien voor verkoop, truck- en trailerservice, truckverhuur en alle ondersteunende diensten die Nebim biedt. Voor de vestiging in Zele sprak algemeen aannemer Cordeel ASSA ABLOY Entrance Systems aan. Ondertussen verwelkomen hun kwalitatieve sectionale poorten elke dag tientallen trucks en trailers. Dit tot grote tevredenheid van Nebim.

Knap staaltje architectuur

De gloednieuwe vestiging van Nebim in Zele is een knap staaltje architectuur. Zo zijn er tien doorrijstraten, kantoorruimten, magazijnen en ruime mogelijkheden om te manoeuvreren. Er werd ook met veel glas en moderne LED-verlichting gewerkt, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Bovendien stelt Nebim de klant nog meer centraal door een totale truck- en trailerservice aan te bieden. Zo is er bijvoorbeeld een optimale doorstroom in de werkplaats waardoor de geplande stilstand tot een minimum wordt beperkt.

Bouwbedrijf Cordeel uit Temse was aannemer van dienst en nam de werken voor zijn rekening. Van ontwerp tot oplevering; het team van Cordeel verzorgde het volledige project van A tot Z. Het waren dan ook de mensen van Cordeel die ASSA ABLOY Entrance Systems contacteerden voor de implementatie van 24 sectionale poorten.

Hoge kwaliteit voor een lange levensduur

In de Nebim-vestiging in Zele werd gewerkt met drie verschillende modellen van ASSA ABLOY. De 1042F met DE4D 2×4 mm energieglas werd 21 keer besteld. De 1042F met 4 mm gehard glas werd één keer gekozen en de 1042P ging twee maal over de toonbank. 

De 1042F is een industriële poort met beglazing die speciaal ontworpen werd voor toepassingen die veel daglicht vragen en waarbij design en esthetiek een belangrijke rol spelen. De 1042P is een sectionale poort die geknipt is voor wie robuuste, goed geïsoleerde en ruimtebesparende poorten nodig heeft in de buitenmuren van industriële gebouwen. 

Elk onderdeel van deze poorten wordt gebouwd volgens de strengste normen. De combinatie van windbestendige, versterkte panelen en een klasse 3 certificaat voor waterdichtheid, windbelasting en luchtdoorlatendheid levert een industriële sectionale poort op die er niet alleen goed uitziet maar ook een bijzonder lange levensduur heeft. Last but not least schuiven deze sectionale poorten bij het openen onder het dak en bieden ze dus veel vrije ruimte in en rond de poortopening. 

Duurzaamheid als drijfveer

De nieuwe gebouwen van Nebim zijn uitgerust met zonnepanelen voor de elektriciteitsvoorziening en warmte/koude pompen voor de klimaatregeling. ‘Nebim gaat groen’ is dus beslist geen loze kreet, want door alle maatregelen zijn de nieuwe vestigingen deels self-supporting voor wat betreft de energievoorziening. 

Nebim en ASSA ABLOY Entrance Systems hebben elkaar duidelijk gevonden in dat groene denken. Want ook bij ASSA ABLOY is duurzaamheid een vast onderdeel van het dagelijkse werk. Alle initiatieven op dat vlak zijn geïntegreerd doorheen de hele waardeketen, van sourcing tot recycling. 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This