Nieuwe CEO aan het hoofd van LAG Trailers

Verschenen: 10 januari 2019

LAG Trailers start het jaar met een nieuwe CEO aan het hoofd van het bedrijf.
Dhr. Rob Ramaekers wordt algemeen directeur en gedelegeerd bestuurder van de LAG Groep. De voormalige CEO Alan Zhang blijft nauw betrokken bij de Limburgse tankwagenbouwer.

De raad van bestuur van LAG Trailers NV bevestigtzijn vertrouwen inde huidige COOom de dagdagelijkse operaties te beheren. Dhr. Ramaekersis een vertrouwd gezicht binnen LAG Trailers, waar hij inmiddels al 29jaren dienst heeft. Hij groeide tijdens zijn carrière gestaag door tot de functie van COO. Na 4 jaar dienst als COO neemt hij nu de fakkel over van Dhr. Alan Zhang als algemeen directeur van de LAG Groep.

Dhr. Alan Zhangis benoemdtot directeur van de “Global Business Development”afdeling van CIMC Vehicles. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor alle buitenlandse ontwikkelingen op het gebied van zowel nieuwe businessmodellen, nieuwe producten als nieuwe markten. Vanuit deze functie behoudt hij ook in de toekomst een sterke band met de Belgische tankwagenspecialist.

Met deze overgang gaan geen grote wijzigingengepaard. LAG Trailers volgt dezelfde strategische lijn welke in 2014 werd uitgezet door Dhr. Ramaekers en Dhr. Zhang samen met het managementteam.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This