Nieuwe DAF merchandise collectie in nieuwe DAF webshop

Verschenen: 4 maart 2021

Een compleet nieuwe merchandise collectie in een compleet nieuwe online winkel. DAF-fans kunnen hun hart ophalen. De speciaal ontworpen nieuwe DAF Collection biedt een breed assortiment praktische, stijlvolle en hoogwaardige wannahaves voor mannen, vrouwen en kinderen. Bovendien omvat de webshop artikelen voor zowel de vrijetijd als zakelijke activiteiten.

De DAF Collection 2021 biedt niet alleen even fraaie als praktische kleding (van T-shirts, polo’s en hoodies tot petten, jassen en sokken) maar ook allerlei accessoires zoals stevige reistassen, zonnebrillen, horloges en een lijn met hoogwaardige lederen producten.

Kinderen en zakelijk
Voor de kinderen heeft de webshop onder meer kleding, vrolijke raamstickers, petten, knuffels en babyartikelen. Het ruime assortiment zakelijke merchandise omvat onder meer een serie fraaie schrijfblokken, pennen, oplaadaccessoires en draadloze oordopjes.

DAF schaalmodellen
DAF’s online winkel telt niet minder dan 18 verschillende schaalmodellen van Tekno en WSI. De serie prachtig gedetailleerde miniaturen bestaat uit onder meer trekkers met trailers, bakwagens, een kipper, een dieplader en een bergingsvoertuig. In het oog springen ook de fraai uitgewerkte 1:50 miniaturen van de klassieke DAF A1600 en die van XF limited black edition trekker.

De DAF Collection is vanaf nu verkrijgbaar via www.dafshop.com en bij de meer dan 1.100 officiële DAF dealers en servicelocaties.DAF onthult zijn nieuwe DAF merchandise collectie, inclusief kleding en wannahaves voor mannen, vrouwen en kinderen – alsook een lijn zakelijke accessoires.Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This