Nieuwe Generatie DAF trucks komt digitaal tot leven

Verschenen: 1 juli 2021

Omvangrijke digitale introductie van Nieuwe Generatie XF, XG en XG+

Met een verbluffende augmented reality-app en een weergaloze virtuele belevenis laat DAF Trucks de geheel Nieuwe Generatie XF, XG en XG+ op zowel computerschermen als op mobiele apparaten tot leven komen; een primeur in de truckindustrie. Beide toepassingen sluiten naadloos aan op de slogan ‘Start the Future’, die met de Nieuwe Generatie DAF trucks werd gelanceerd.

Met een enkele swipe kan in de interactieve augmented reality-app New Generation DAF (gratis via de app stores van Google Play en Apple) de Nieuwe Generatie XF, XG en XG+ op het scherm van elk mobiel apparaat worden getoverd. De software en de camera van de mobiele telefoon of tablet zetten de truck vervolgens op iedere gewenste plaats neer. Bovenop een bureau, bijvoorbeeld. Op een parkeerplaats of zelfs in een woonkamer. Daarna kunnen app-gebruikers vanuit de luie stoel het voertuig tot op detailniveau – en vanuit elke hoek – ontdekken, zowel van binnen als van buiten.

Virtuele rit
Naast de New Generation DAF-app introduceert DAF ook de DAF Virtual Experience. Dit is een levensechte, interactieve online omgeving die niet onder doet voor zijn fysieke equivalent: het DAF Experience Center in Eindhoven. Het biedt shows, presentaties, video’s en een live chat. Bezoekers kunnen zich zelfs aanmelden voor een virtuele rit met de nieuwe generatie XG en XG+. Een bezoek aan het DAF Museum is ook mogelijk – en in de virtuele webshop is DAF merchandise beschikbaar. In de loop van het jaar worden nog meer functies toegevoegd.

Ontdek de revolutionaire trucks
Het hart van deze Virtual Experience is de ‘Start of the Future’ showroom. Hier kunnen bezoekers de nieuwe generatie XF, XG en XG+ van dichtbij bekijken én ontdekken wat deze nieuwe serie trucks zo revolutionair maakt.

High-end gaming-omgeving
Richard Zink, directeur Marketing & Sales: “De DAF Virtual Experience is ontwikkeld zodat het op elke desktop en elk mobiele apparaat werkt. Het is responsive, snel en veel méér dan een videoproductie; je bevindt je in een high-end gaming-omgeving. De New Generation DAF app en de DAF Virtual Experience maken deel uit van de omvangrijke digitale introductie van onze nieuwe generatie trucks en luiden tegelijkertijd een nieuw tijdperk van communicatie in.”

Website:
https://virtualexperience.daf.com/
Google Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daf.app.ar2021
Apple App Store:
https://apps.apple.com/us/app/new-generation-daf/id1558461306


DAF Trucks laat zijn geheel nieuwe generatie XF, XG en XG+ tot leven komen op computerschermen en mobiele apparaten, met een verbluffende augmented reality-app en een meeslepende online virtuele ervaring – een primeur in de industrie.

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This