DE NIEUWE ONLINE SHOP VAN SORTIMO IS OPEN

Verschenen: 8 maart 2018

In de online shop van Sortimo wordt een ruim assortiment producten aangeboden. Om het de bezoeker nog makkelijker te maken, werd de shop onlangs helemaal vernieuwd.

In de online shop van Sortimo (www.sortimo.be/shop) kan de klant terecht voor mobiele opberg- en transportoplossingen in de vorm van koffers en BOXXen, het handige mobiele werkstation WorkMo, elementen voor ladingbeveiliging en talrijke toebehoren voor de inrichting van bedrijfsvoertuigen.

En om al die producten snel en eenvoudig terug te vinden, is er de Sortimo Product Finder waarmee bezoekers naar de producten geleid worden die zij precies nodig hebben. De Product Finder verschijnt van zodra wordt geklikt op de productcategorieën “BOXXen en koffers” en/of “Mobiel werkstation”. Daarna volstaat het om aan te geven wat de individuele vereisten zijn voor een specifiek product en meteen worden de gepaste producten voorgesteld uit het assortiment WorkMo, BOXXen en koffers. Voor de bezoeker die op zoek is naar het product op zijn maat, betekent dit alvast een enorme tijdbesparing.

Nieuw in de nieuwe online shop: WorkMo-sets en TopSystem dakdragers

Recent werden aan het assortiment in de online shop vooraf geconfigureerde WorkMo-sets toegevoegd. Met deze totaalsets hebben klanten een ruime keuze aan handige combinaties van WorkMo-modules met functionele accessoires. Of het nu gaat om handige rolelementen of gereedschapsbakken, de WorkMo-sets zijn uitgerust voor de meest uiteenlopende vereisten. De sets worden door Sortimo zo samengesteld dat ze in tal van sectoren als opbergruimte of mobiele werkbank in het atelier of op de werf gebruikt kunnen worden.
Daarnaast zijn ook de nieuwe modulaire TopSystem-dakdragers van Sortimo beschikbaar op de webshop. Snel online bestellen tegen een zeer scherpe prijs en makkelijk zelf te plaatsen.

 

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Met de overname van Brummer, de partner in het European Food Network voor het transport van geconditioneerde levensmiddelen tussen Duitsland, Oostenrijk en aangrenzende landen, versterkt Dachser zijn netwerk voor het vervoer en de opslag van levensmiddelen in Europa....

Van Hool definitief failliet

Van Hool definitief failliet

Vanmiddag kondigde co-CEO Marc Zwaaneveld aan dat Van Hool 's ochtends de boeken had neergelegd bij de rechtbank van koophandel te Mechelen. Daarmee houdt de bussen- en trailerbouwer uit Koningshooikt definitief op te bestaan. Momenteel is een bindende bieding van VDL...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This