DE NIEUWE ONLINE SHOP VAN SORTIMO IS OPEN

Verschenen: 8 maart 2018

In de online shop van Sortimo wordt een ruim assortiment producten aangeboden. Om het de bezoeker nog makkelijker te maken, werd de shop onlangs helemaal vernieuwd.

In de online shop van Sortimo (www.sortimo.be/shop) kan de klant terecht voor mobiele opberg- en transportoplossingen in de vorm van koffers en BOXXen, het handige mobiele werkstation WorkMo, elementen voor ladingbeveiliging en talrijke toebehoren voor de inrichting van bedrijfsvoertuigen.

En om al die producten snel en eenvoudig terug te vinden, is er de Sortimo Product Finder waarmee bezoekers naar de producten geleid worden die zij precies nodig hebben. De Product Finder verschijnt van zodra wordt geklikt op de productcategorieën “BOXXen en koffers” en/of “Mobiel werkstation”. Daarna volstaat het om aan te geven wat de individuele vereisten zijn voor een specifiek product en meteen worden de gepaste producten voorgesteld uit het assortiment WorkMo, BOXXen en koffers. Voor de bezoeker die op zoek is naar het product op zijn maat, betekent dit alvast een enorme tijdbesparing.

Nieuw in de nieuwe online shop: WorkMo-sets en TopSystem dakdragers

Recent werden aan het assortiment in de online shop vooraf geconfigureerde WorkMo-sets toegevoegd. Met deze totaalsets hebben klanten een ruime keuze aan handige combinaties van WorkMo-modules met functionele accessoires. Of het nu gaat om handige rolelementen of gereedschapsbakken, de WorkMo-sets zijn uitgerust voor de meest uiteenlopende vereisten. De sets worden door Sortimo zo samengesteld dat ze in tal van sectoren als opbergruimte of mobiele werkbank in het atelier of op de werf gebruikt kunnen worden.
Daarnaast zijn ook de nieuwe modulaire TopSystem-dakdragers van Sortimo beschikbaar op de webshop. Snel online bestellen tegen een zeer scherpe prijs en makkelijk zelf te plaatsen.

 

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This