Nieuwe Opel Combo-e compacte bestelwagen

Verschenen: 21 januari 2021

Kleine ondernemers en professionals die een emissievrije auto willen met een bijzonder stedelijk karakter, moeten de nieuwe Opel Combo-e eens goed bekijken. Naast de toonaangevende vrachtvolumes en nuttige ladingen (tot respectievelijk 4,4 kubieke meter en 800 kg), biedt de volledig elektrische compacte bestelwagen van de Duitse autofabrikant plaats aan vier passagiers plus een bestuurder in de crew van versie. Afhankelijk van het rijprofiel en de heersende omstandigheden kan de nieuwe Combo-e tot 275 kilometer afleggen met één lading van zijn 50 kWh lithium-ionbatterij (WLTP2). Bij openbare laadstations kunnen klanten de batterij in ongeveer 30 minuten tot 80 procent ‘bijvullen’.

Net als zijn IVOTY-winnende (International Van of the Year) broers en zussen met benzine- en dieselmotor in 2019, doet de emissievrije compacte bestelwagen ook geen concessies aan functionaliteit, comfort of veiligheid. Het uitgebreide portfolio van toonaangevende technologieën en assistentiesystemen strekt zich uit van een waarschuwing voor slaperigheid van de bestuurder en herkenning van verkeersborden tot een waarschuwing voor aanrijdingen met voetgangersbescherming en automatische noodremming. Vooral belangrijk voor de veiligheid van andere weggebruikers is Surround Rear Vision, dat ongevallen met fietsers en voetgangers helpt voorkomen bij het nemen van een bocht naar rechts. Twee camera’s zorgen voor zicht naar achteren en opzij.

De Combo-e-bestelwagen is daarom de ideale keuze voor elektrische auto’s voor wie kiest voor ‘groene mobiliteit’, zoals kleine bedrijven en zelfstandigen, vooral in grootstedelijke gebieden waar beperkingen de toegang tot de binnenstad tot emissievrije voertuigen kunnen beperken.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This