Nieuwe Renault Kangoo

Verschenen: 12 november 2020

Renault komt met een nieuwe en lang verwachte Kangoo en nieuwe Express, die allebei leverbaar zullen zijn als lichte vracht en personenwagen. Deze vier modellen zullen in de lente van 2021 worden gecommercialiseerd. De Kangoo Van positioneert zich hoger op de ladder met een nog rijkere uitrusting en een belangrijke innovatie: Easy Side Access voor een vlottere zijdelingse toegang. Deze innovatie, die vooral in het stadscentrum haar nut bewijst, geeft de klant vlot toegang tot de laadruimte, en dat ongeacht de parkeerbeperkingen. Omdat de B-stijl wegvalt, biedt Nieuwe Kangoo Van de breedste zijdelingse toegang op de markt: 1.416 millimeter, hetzij twee keer zo groot als bij het vorige model. Een andere nieuwigheid is deEasy Inside Gallery: dit wegklapbare interieurimperiaal, dat we ook al zagen op de Trafic, maakt het mogelijk om lange en volumineuze voorwerpen door te schuiven tot boven de passagier om zo ruimte vrij te maken op de grond.

De Renault Express Van beantwoordt aan de behoeften van klanten die een betere verhouding prijs/prestaties zoeken en biedt het grootste opbergvolume in zijn klasse.

De nieuwe Kangoo Van biedt een ongeëvenaarde verscheidenheid aan koetswerkversies en motoren: hij wordt leverbaar in twee lengtes, met een handgeschakelde en automatische versnellingsbak, en met diesel-, benzine- en elektromotoren. Zijn nuttige volume gaat van 3,3 tot 3,9 m³ in de standaardversie en van 4,2 tot 4,9 m³ in de lange versie.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This