Nieuwe Renault Kangoo

Verschenen: 12 november 2020

Renault komt met een nieuwe en lang verwachte Kangoo en nieuwe Express, die allebei leverbaar zullen zijn als lichte vracht en personenwagen. Deze vier modellen zullen in de lente van 2021 worden gecommercialiseerd. De Kangoo Van positioneert zich hoger op de ladder met een nog rijkere uitrusting en een belangrijke innovatie: Easy Side Access voor een vlottere zijdelingse toegang. Deze innovatie, die vooral in het stadscentrum haar nut bewijst, geeft de klant vlot toegang tot de laadruimte, en dat ongeacht de parkeerbeperkingen. Omdat de B-stijl wegvalt, biedt Nieuwe Kangoo Van de breedste zijdelingse toegang op de markt: 1.416 millimeter, hetzij twee keer zo groot als bij het vorige model. Een andere nieuwigheid is deEasy Inside Gallery: dit wegklapbare interieurimperiaal, dat we ook al zagen op de Trafic, maakt het mogelijk om lange en volumineuze voorwerpen door te schuiven tot boven de passagier om zo ruimte vrij te maken op de grond.

De Renault Express Van beantwoordt aan de behoeften van klanten die een betere verhouding prijs/prestaties zoeken en biedt het grootste opbergvolume in zijn klasse.

De nieuwe Kangoo Van biedt een ongeëvenaarde verscheidenheid aan koetswerkversies en motoren: hij wordt leverbaar in twee lengtes, met een handgeschakelde en automatische versnellingsbak, en met diesel-, benzine- en elektromotoren. Zijn nuttige volume gaat van 3,3 tot 3,9 m³ in de standaardversie en van 4,2 tot 4,9 m³ in de lange versie.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This