Nieuwe Thermo King ThermoLite Solar Panels™

Verschenen: 15 juni 2018

Thermo King® breidt zijn ThermoLite™- Solar Panels™ -portfolio uit met een krachtiger 110W-model zonnepaneel dat ontworpen werd om het energiebeheer van de koelunits nog duurzamer te maken. Het nieuwe model verbruikt minder brandstof en de CO2-uitstoot wordt verlaagd.

Bij weinig licht vangen de nieuwe zonnepanelen van Thermo King energie op zodat de accu van de koelunit volledig opgeladen blijft. Daardoor is er geen motor nodig om de accu op te laden, waardoor het brandstofverbruik met wel 23 procent wordt teruggedrongen. Tevens daalt de CO2-uitstoot met 560 kg. Zonnepanelen zijn vooral ideaal voor klanten die duurzaamheid hoog op hun lijstje hebben staan.

“Dit is de juiste tijd voor vlooteigenaren om te investeren in duurzame technologieën die innovatief, betrouwbaar en duurzaam zijn”, zegt Gary Mullins, productmanager aftermarket bij Thermo King. “Met deze nieuwe, krachtigere zonnepanelen bieden we onze klanten een bron van duurzame energie voor onderweg. Dit geeft hen een hulpmiddel om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan duurzaamheidsdoelen.”

De ThermoLite Solar Panels zorgen ervoor dat de accu van de koelunit continu opgeladen is. Dit draagt bij aan de continue werking van de koelunits. In combinatie met het Thermo King TracKing telematicasysteem kunnen transportbedrijven constant in contact blijven met hun opleggers. Vlootmanagers hebben zo altijd toegang tot kritische data om te garanderen dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert.

Ga voor meer informatie naar www.europe.thermoking.com

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This