Nu verkrijgbaar: de nieuwe DKV BOX Scandic

Verschenen: 9 juni 2022

DKV Mobility introduceert on-board unit voor Noorwegen, Denemarken en Zweden

Vanaf vandaag kunnen klanten van DKV Mobility hun tol op weggebruik in Noorwegen, Denemarken en Zweden simpel en comfortabel afrekenen met de DKV BOX Scandic. Hiermee heeft de Europese mobility service provider DKV zijn portfolio met alweer de volgende on-board unit uitgebreid. De DKV BOX Scandic is geschikt voor wagenparken bestaande uit trucks maar ook personenauto’s, en geldig op alle wegen, bruggen, veerdiensten en tunnels binnen het Noorse tolnetwerk en de Öresund- (Denemarken/Zweden) en Störebaeltbrug (Denemarken).

“We zijn erg blij dat onze klanten vanaf nu hun tol in Scandinavië kunnen afrekenen met de nieuwe DKV BOX Scandic. Met deze oplossing bieden we de klant nog meer flexibiliteit en een nog fijnere ritbeleving,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll / Refund Services bij DKV Mobility. “En nog een voordeel voor klanten met de DKV BOX Scandic is hun registratie voor de diverse kortingssystemen die gelden voor gebruik van wegen, veerdiensten en tunnels.

De klant ontvangt zijn tolbox per post nadat de benodigde bestelformulieren door DKV Mobility zijn ontvangen en afgehandeld. Zoals bij alle DKV Mobility on-boards unit kan ook de DKV BOX Scandic simpel via plug&play op het geregistreerde voertuig worden aangesloten. Naast de DKV BOX Scandic heeft DKV Mobility een uitgebreid palet aan toloplossingen voor Europa en daarbuiten.

https://www.dkv-mobility.com/en/

Meer nieuws

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This