Online veilingen van Transport & Logistiek

Verschenen: 4 februari 2021

Via online veilingplatform Auctim-Moyersoen staat elke maand een ander veilingthema centraal. Zo wordt het aanbod voor de koper alleen maar ruimer en op meer locaties beschikbaar. Alle loten worden telkens zeer nauwkeurig op waarde geschat en beschreven door het team veilingexperten. 

Van 5 tot 15 februari staat een ruim aanbod Transport en Logistiek veilingen open voor biedingen:

De eerste veiling bevat meer dan 4 diverse reisbussen van merken als VANHOOL, TEMSA en MAN met startprijzen gaande van € 1.125 euro tot € 22.500. De tweede veiling is een grotere liquidatie van verschillende types stads- en reisbussen van o.a. VANHOOL, JONCKHEERE en MERCEDES. De startprijzen beginnen hier al op € 250 per lot. De derde veiling bestaat dan weer uit een verkoop van diverse TURBO en KÖGEL (koel)opleggers, trekkers en een containerchassis. 

De loten bevinden zich op verschillende locaties in België en zijn onder strikte Corona-maatregelen te bezichtigen op geplande kijkdagen.

Meer info via www.auctim.com

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This