Ontdek de nieuwe schrob-/zuigmachine van Kärcher

Verschenen: 2 december 2021

BD 50/55 W Classic Bp, topprestaties met intuïtieve bediening

 Met de BD 50/55 W Classic Bp handgeleide schrob-/zuigmachine heeft het Classic gamma van Kärcher er een veelzijdig toestel met tractie-aandrijving en batterij bij. In kleine winkels, ziekenhuizen of voor dienstverleners in de bouw zorgt de eenvoudige bediening van de BD 50/55 W Classic Bp schrob-/zuigmachine ervoor dat de kwaliteit van de reiniging altijd optimaal is, ongeacht wie het toestel gebruikt. De borstelkop en de zuigbalk zijn gemaakt van onder druk gegoten aluminium en gaan bijzonder lang mee. Dankzij zijn compacte afmetingen is de schrob-/zuigmachine gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op kleine oppervlakken met veel obstakels.

Het overzichtelijke stuurbord van de nieuwe schrob-/zuigmachine van Kärcher groepeert de belangrijkste functies aan de hand van kleurcodes. De gebruiker hoeft geen reinigingsprogramma te kiezen, maar laat enkel handmatig de borstelkop en/of zuigbalk zakken om de motor automatisch te starten. Dankzij het vierwielsysteem en de optilbare borstelkop is het toestel gemakkelijk te transporteren.

De borstelkop is amper 100 mm dik en kan moeiteloos onder rekken, koelkasten of meubels vegen. Met een borsteldruk van 27 kg zorgt de BD 50/55 W Classic Bp voor een uitstekend reinigingsresultaat. Kärcher hertekende ook de zuigbalk: die is gebogen en blijft dicht bij de machine, waardoor een optimale zuigkracht wordt verkregen. Dit verkort de droogtijd op alle harde en zachte vloeren en maakt handmatig nadrogen overbodig.

Net als alle Classic modellen overtuigt de nieuwe BD 50/55 W Classic Bp schrob-/zuigmachine van Kärcher met een robuust design en een superieur gebruiksgemak.

 

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This