Orde in de bestuurderscabine

Verschenen: 26 januari 2021

Eenvoudige bevestiging, niet beschadigend voor de stoel

De AutoAssistent is snel en eenvoudig te installeren met behulp van de driepuntsgordel, waardoor hij op elke stoel in de auto kan worden gebruikt – ook achterin. De afgeronde randen van de geoptimaliseerde vorm zijn specifiek ontworpen om de zitkussens niet te beschadigen.

Gedaan met de losse papieren en rommel op het dashboard.

Documenten zoals afleverbonnen, offertes, brochures en productcatalogi of uw smartphone/tablet kunnen snel in het open opbergvak worden opgeborgen, zodat ze altijd bij de hand zijn wanneer u ze nodig heeft . Er is ook een geïntegreerde pennenhouder en ruimte voor een 1,5 liter drinkfles. Huidige dagelijkse accessoires zoals gezichtsmaskers of desinfectiemiddel kunnen worden opgeborgen en blijven toch gemakkelijk toegankelijk.

Het deksel dient als praktisch schrijf- en werkblad, zodat u direct in uw auto aantekeningen kunt maken en rapporten kunt schrijven Deze worden zelfs tijdens het rijden stevig op hun plaats gefixeerd door de paperclip, waardoor ze er niet af kunnen glijden.

Andere benodigdheden worden opgeborgen in het royale opbergvak onder het deksel. Dit opbergvak kan indien nodig met tussenschotten worden onderverdeeld in maximaal drie compartimenten. Van fluo hesje tot brooddoos, handschoenen, plooimeter of logboek, alles heeft een plekje in het ruime vak en is bij de hand als dat nodig is.


Office Organizer

Voor iedereen die nog meer opbergruimte nodig heeft voor zijn documenten, kan de Auto-Assistant worden aangevuld met de nieuwe Office Organizer. De Office Organizer is ontworpen voor de rugleuning van de autostoel en is eenvoudig aan de hoofdsteun te bevestigen met een spanriem. Met meerdere kleine vakken aan de voorzijde en een groot hoofdvak biedt de Office Organizer extra opbergruimte voor tablets, documenten of mappen tot A4-formaat.

Meer info:  Orde in de bestuurderscabine | mySortimo.be

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Met de overname van Brummer, de partner in het European Food Network voor het transport van geconditioneerde levensmiddelen tussen Duitsland, Oostenrijk en aangrenzende landen, versterkt Dachser zijn netwerk voor het vervoer en de opslag van levensmiddelen in Europa....

Van Hool definitief failliet

Van Hool definitief failliet

Vanmiddag kondigde co-CEO Marc Zwaaneveld aan dat Van Hool 's ochtends de boeken had neergelegd bij de rechtbank van koophandel te Mechelen. Daarmee houdt de bussen- en trailerbouwer uit Koningshooikt definitief op te bestaan. Momenteel is een bindende bieding van VDL...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This