Panasonic gaat samenwerking aan met ProGlove voor draadloze barcodescanning

Verschenen: 15 september 2020

Panasonic heeft vandaag haar partnership aangekondigd met ProGlove, de leider in ergonomische wearable technologie voor de industrie. Deze partnership zorgt voor een verdere uitbreiding van Panasonic’s supply chain-oplossingen. Panasonic Toughbook en ProGlove passen perfect samen als een stand-alone scanoplossing of als essentieel onderdeel van Panasonic’s voice picking-oplossingen voor de supply chain, magazijnactiviteiten, voorraadcontrole en de detailhandel.
ProGlove MARK is de eerste slimme, draagbare barcodescanner voor de industrie die focust op de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid van de gebruiker. De lichte, robuuste barcodescanner kan de scantijd tot 50% verminderen en fouten met 33% reduceren. De oplossing vervangt meestal wired of draadloze handheld- en ringscanners en stelt operators in staat om hun handen vrij te houden om zo met volledige behendigheid andere taken uit te voeren. De toepassing is geschikt voor statische, semi-statische en dynamische werkstations in de productie en logistiek, zoals assemblage, goederenbehandeling, kwaliteitscontrole, goederenreceptie en -verzending, picking en materiaaltransport.
De ProGlove MARK 2 serie past naadloos in Panasonic’s flexibele voice picking-oplossing die het gebruik van een bluetooth headset combineert met zijn robuuste Toughbook N1 handheld device of Toughbook A3 tablet, een ingebouwde barcodescanner of de ProGlove MARK 2, een holster of schouderriem en een Toughbook Omnia custom voice applicatie.
“In de supply chain-omgeving waar elke seconde telt, is ProGlove een ideale partner om met Panasonic Toughbook te werken”, aldus Jon Tucker, General Manager Solutions en Engineering voor Panasonic Toughbook Europa. “Samen kunnen we oplossingen bieden die elke scantaak in seconden kan afhandelen en een snel rendement op de investering oplevert.”
Manuel Bönisch, VP Strategic Initiatives bij ProGlove, voegt hieraan toe: “Met Panasonic hebben we de perfecte partner gevonden die onze visie deelt om robuuste, innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren aan de industrie, waardoor we bijdragen aan een efficiëntere en moeiteloze werkomgeving.”


Panasonic Toughbook en de smart scanning wearables van ProGlove zijn essentiële elementen van moderne voice picking-oplossingen voor de supply chain.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Professioneel kiteboarder Núria Gomà i Lleonart blijft reizen aan boord van haar Daily 4x4. Een volledig nieuw ontwerp voor haar bestelwagen omgezet naar een Tigrotto, een Daily 4x4 Special Edition geïnspireerd op een historisch IVECO-voertuig uit de jaren 50 en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This