Q8 en Tango electric zetten via partnership met EVBox Group stevig in op alles-in-één-laadoplossingen voor bedrijven

Verschenen: 25 november 2021

Q8 zet met Q8 en Tango electric steeds steviger in op laadoplossingen voor bedrijven en hun werknemers. In samenwerking met EVBox Group, wereldwijde leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, wil het bedrijf zijn B2B-ambities waarmaken door EVBox-laadstations te installeren en exploiteren, zowel op kantoor als bij werknemers thuis.

Q8 en EVBox willen de overgang naar elektrisch rijden voor ondernemingen met een bedrijfswagenpark zo soepel mogelijk laten verlopen met de introductie van een nieuw, elektrisch totaalaanbod. Alles, van installatie tot service achteraf, wordt hierbij door Q8 verzorgd. Naast het leveren van de laadstations, ondersteunen de experts van EVBox Q8 om het aanbod en netwerk van Q8 en Tango electric voor bedrijven verder uit te breiden.

De bijhorende Q8- en Tango electric-laadpas geeft bovendien toegang tot 98% van alle laadstations in de Benelux. Dit is een grote stap in de transformatie van Q8 naar een duurzame mobiliteitsspeler.

Via dit aanbod kunnen werknemers hun elektrische bedrijfswagen zowel op kantoor met het EVBox BusinessLine-laadstation als thuis met de EVBox Elvi laden. Daarnaast kunnen ze met behulp van de Q8- en Tango electric-laadpas gebruikmaken van het publieke netwerk van ruim 92.000 laadpunten in de Benelux, waaronder ook EVBox-laadpunten.

“Bedrijven zijn massaal hun wagenpark aan het vergroenen en willen hierbij op een professionele manier ondersteund en ontzorgd worden. We zijn dan ook blij dat we hen, dankzij dit partnership met EVBox, kunnen helpen met een totaalpakket waarbij alles van A tot Z wordt verzorgd. Daarnaast blijven we ook volop het laadnetwerk uitbreiden dat via onze laadpas en app beschikbaar is in de Benelux én andere Europese landen”, aldus Geert De Mil, E-mobility Manager bij Q8.

“We zijn trots op deze samenwerking met Q8, die hen in staat stelt hun klanten in de Benelux slimme en schaalbare laadoplossingen te bieden voor thuis en op kantoor. Het is mooi om te zien dat een bedrijf als Q8 zich volledig inzet voor een duurzame toekomst. Met gedeelde ambitie hopen we ze de komende jaren met onze uitgebreide ervaring in de markt te blijven ondersteunen”, vult Daniël Geerts, Regional Director Benelux bij EVBox, aan.

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This