Renault Express Van

Verschenen: 17 februari 2021

Eind maart licht Renault de sluier van zijn nieuwe reeks kleine bestelwagens, dan wordt ook de nieuwe strategie m.b.t. de bestelwagens bekend gemaakt. Maar wie nu al een nieuwe Express wil bestellen, kan terecht bij de Renault concessiehouders. 

De nieuwe Express Van situeert zich wat betreft laadruimte bij de top in zijn categorie: 1,91 m lange laadvloer (met gesloten tussenwand) en een schuifdeur in de zijwand van 716 mm. Het laadvolume van 3,3 tot 3,7 m³ behoort tot de grootste in het segment. De benzineversie heeft een nuttig laadvermogen van 780 kg, voor de dieselversie is dat 650 kg. De laadruimte is voorzien van 6 draaiende sjorogen op de vloer en 4 op de wanden. Er zijn drie multimedia uitrustingen beschikbaar : Radio Connect R&Go als basis en het Easy Link systeem van Renault (met aanraakscherm van 8” en smartphone koppeling) in twee versies: met of zonder navigatie. 

De nieuwe Express Van wordt aangeboden met een 1.3 TCe 100 FAP benzinemotor of met een 1.5 Blue dCi diesel met 75 of 95 pk, gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Met de Ecoleader diesel 1.5 Blue dCi 75 kan het brandstofverbruik worden verlaagd dank zij een snelheidsregelaar die de snelheid beperkt tot 100 km/u. De nieuwe Renault Express Van zal vanaf april leverbaar zijn.

Meer nieuws

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich, de toonaangevende leverancier op het gebied van intralogistieke oplossingen, introduceert de elektrische vorkheftruck EFG 435. Deze geavanceerde vorkheftruck werd ontworpen met een focus op ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid. Met de EFG 435 zet...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This