Renault Trafic Passenger en SpaceClass

Verschenen: 4 november 2020

Renault stelt in avant-première zijn nieuwe Trafic-gamma voor personenvervoer voor, bestaande uit twee modellen: de Trafic Passenger en de SpaceClass. Ze onderscheiden zich door een dynamisch design met een expressievere voorkant, een onuitgegeven kleur Carmin Rood en een geoptimaliseerd interieur. Nieuwe rijhulpsystemen en het multimediasysteem Renault Easy Link zijn beschikbaar. 

Renault biedt keuze uit drie dieselmotoren: de nieuwe dCi 150 (met manuele versnellingsbak of automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling en 6 versnellingen) die 5 pk aan vermogen wint, een nieuwe dCi 110 (met manuele versnellingsbak) en nog steeds de dCi 170 (met automatische EDC-transmissie). 

De Trafic Passenger mikt op professionele personenvervoerders en grote gezinnen. Hij biedt ruimte en moduleerbaarheid, zonder aan het comfort en het aantal plaatsen te raken. De SpaceClass beantwoordt dan weer aan de verwachtingen van de veeleisende bestuurders en passagiers die op zoek zijn naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort. Specialisten in vip-transport en toerisme kunnen genieten van de Signature-versie en de business class-ruimte. Klanten die houden van uitstapjes, komen aan hun trekken met de Escapade-versie. 

Deze nieuwe Renaults zullen vanaf maart 2021 worden gecommercialiseerd. 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This