RENAULT TRUCKS KONDIGT DE LANCERING VAN TRAFIC AAN

Verschenen: 1 februari 2022

Renault Trucks bevestigt zijn ambitie om een transportoplossing voor alle professionals aan te bieden. De constructeur breidt zijn gamma uit met de lancering van een nieuw bedrijfsvoertuig: Renault Trucks Trafic Red Edition. Dit nieuwe model zal in de loop van 2022 beschikbaar zijn in Frankrijk, België, Zwitserland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. 

Het voertuigengamma van Renault Trucks behoort tot de ruimste op de markt en is aangepast aan professionals die actief zijn op het gebied van langeafstandstransport, bouw, distributie of levering. 

Al meer dan 35 jaar stelt Renault Trucks zijn uitgebreide netwerk en zijn honderdjarige expertise op het gebied van vrachtwagens ten dienste van bedrijfsvoertuigen. En de Franse constructeur boekt al enkele jaren een gestage vooruitgang in dit segment. 

2022 belooft nog een erg dynamisch jaar te worden voor de markt van de bedrijfsvoertuigen. Niet alleen de grote bloei van de e-commerce zorgt hiervoor, maar ook de toegenomen activiteit in de ambachtssector, met name door de toenemende vraag naar werken om de woning te verbeteren. Om tegemoet te komen aan die uiteenlopende behoeften van professionals breidt Renault Trucks zijn gamma bedrijfsvoertuigen uit en lanceert het de verkoop van Trafic Red Edition.

Renault Trucks Trafic Red Edition zal in de loop van 2022 beschikbaar zijn in Frankrijk, België, Zwitserland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. 

Net als Renault Trucks Master wordt ook de Trafic op de markt gebracht onder het Red Edition-zegel, het exclusieve aanbod van Renault Trucks voor zijn assortiment lichte bedrijfsvoertuigen. 

Met de Red Edition stelt Renault Trucks zijn expertise op het vlak van vrachtwagens en de dichtheid van zijn distributie- en reparatienetwerk ten dienste van kopers van bedrijfsvoertuigen. 

De constructeur garandeert zijn klanten een service op maat van transportprofessionals: technici die gespecialiseerd zijn in het onderhoud en de reparatie van elk vrachtwagentype, een snelle afhandeling van het voertuig dankzij lange openingsuren die zijn aangepast aan de dienstregeling van de bestuurder, de klok rond pechverhelping en terbeschikkingstelling van vervangvoertuigen bij immobilisatie van het bedrijfsvoertuig van de klant.

Meer nieuws

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This