RENAULT TRUCKS ONTHULT EVOLUTIE VAN T, C EN K 2021 IN EURO TRUCK SIMULATOR 2

Verschenen: 24 maart 2021

In 2021 zullen de gamma’s voor langeafstandstransport (T High en T) en de bouwsector (C en K) van Renault Trucks evolueren op het vlak van comfort, veiligheid en productiviteit. Voor het eerst in de vrachtwagensector zal de Franse constructeur zijn vrachtwagens voorstellen in de Euro Truck Simulator 2 -videogame en een virtuele rijervaring aanbieden.

Renault Trucks biedt zijn fans een nieuwe, innovatieve en interactieve ervaring aan. Op 6 april 2021 zal de constructeur de evolutie van de Renault Trucks T voor 2021 onthullen in de Euro Truck Simulator 2, de videogame waarin vrachtwagenritten gesimuleerd worden. Het interieurdesign, de rijpositie en de lay-out van de cabine zullen allemaal worden opgewaardeerd en alles kan virtueel worden getest in de game.

De meest uitgebreide evolutie van Renault Trucks sinds 2013

In 2021 zal Renault Trucks zijn gamma’s voor langeafstandstransport (T High en T) en de bouwsector (C en K) moderniseren. Dit is de meest uitgebreide ontwikkeling sinds de totale revisie van de segmenten in 2013.

Voor het welzijn van de bestuurders heeft Renault Trucks belangrijke verbeteringen doorgevoerd, zowel op het vlak van rijcomfort als van welzijn aan boord. Het hoge veiligheidsniveau voor bestuurders en weggebruikers stond ook centraal in de evolutie van het T-, C- en K-gamma van Renault Trucks. Ook de productiviteit werd verbeterd, met een alsmaar lager brandstofverbruik, een steeds lagere CO2-uitstoot en een grotere wagenbeschikbaarheid (Uptime), met name dankzij de bijbehorende Predict-onderhoudscontracten voor voorspellend onderhoud.

Kruip nu achter het stuur van een Renault Trucks T 2021!

Op 6 april 2021 kunt u plaatsnemen in de cabine van de Renault Trucks T en T High 2021, de nieuwe ergonomie van de bestuurderscabine uittesten en het comfort van de vrachtwagen leren waarderen, zowel in de stad als op gewest- of snelwegen. Daarvoor hoeft u alleen maar in te loggen op de computergame Euro Truck Simulator 2, dat wereldwijd meer dan 9 miljoen spelers kent. U kunt ook de rijervaringen van andere spelers delen met de hashtag #renaulttrucksevolution op sociale media.

Bovendien zal de zogenaamde gaming community van Euro Truck Simulator 2 vanaf 29 maart 2021 in de game kunnen merken dat de Renault Trucks T 2021 verborgen zal zitten onder een rode sluier voor de Renault Trucks-concessies. In afwachting van de onthulling zal Renault Trucks wedstrijden aanbieden op zijn sociale media, waarbij tal van prijzen te winnen zijn via de hashtag #renaulttrucksevolutioniscoming.

Praktische informatie

  • Euro Truck Simulator 2 spelen: hoe spelen?
  • 6 april om 18 uur (CET) op de SCS Software Twitch-account: een live testrit met de Renault Trucks T 2021 en een live ontmoeting met Paul Daintree, Renault Trucks Design Director.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This