RENAULT TRUCKS OPENT EEN AANPASSINGSCENTRUM OP ZIJN PRODUCTIEVESTIGING IN BLAINVILLE-SUR-ORNE

Verschenen: 15 juni 2021

Distributie in de stad, vuilnisophaling of werk op de bouwplaats: de middelzware vrachtwagens van Renault Trucks, D en D Wide, kennen een groot aantal toepassingen en op de klant gericht gebruik. Om aan deze specifieke behoeften te voldoen, is vaak een aanpassing nodig nadat het voertuig van de band gerold is. Daarom werd in de Normandische fabriek van de constructeur in Blainville-sur-Orne onlangs een speciaal centrum geopend.

Om zijn klanten een breder gamma aan oplossingen te bieden en tegelijk de leveringstermijnen te verkorten, opent Renault Trucks op zijn productievestiging in Blainville-sur-Orne (Calvados) een specifiek centrum voor aanpassingen die afgestemd zijn op de klant. Alle aanpassingen die na de productie worden aangebracht aan de middelzware vrachtwagens van Renault Trucks D en D Wide zullen voortaan in de fabriek worden uitgevoerd.

Deze nieuwe vestigingen beslaan een oppervlakte van 2.500 m2 en bieden operatoren, technici en ingenieurs de mogelijkheid om tegelijkertijd op negen werkposten actief te zijn. In deze werkplaats maken de middelzware vrachtwagenexperts van Renault Trucks vrachtwagens op maat, monteren ze uitrustingen en accessoires, installeren ze veiligheids- of comfortoplossingen voor de bestuurder of brengen ze zware wijzigingen aan in de structuur van het chassis.

Deze werkplaats beantwoordt perfect aan de vraag van onze klanten met specifieke behoeften, zoals het aan boord wegen op de assen om de lading van de vrachtwagen in real time te berekenen, of de installatie van een autonome klimaatregeling voor meer rijcomfort”, aldus Maxime Vinclet, technisch-commercieel verantwoordelijke van het Aanpassingscentrum in Blainville-sur-Orne. “Dankzij dit centrum kunnen we voortaan al deze activiteiten binnen de fabriek uitvoeren met geoptimaliseerde kosten en levertermijnen voor onze klanten. ”

Het aanpassingscentrum van Blainville-sur-Orne kan Renault Trucks D en D Wide Euro 3, Euro 5 en Euro 6 ontvangen.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This