RENAULT TRUCKS TRAFIC RED EDITION: EEN EXCLUSIEF AANBOD OP MAAT

Verschenen: 25 mei 2022

Renault Trucks breidt zijn gamma uit en brengt een nieuw voertuig op de markt, de Trafic Red Edition. Dit rijkelijk uitgeruste bedrijfsvoertuig is voornamelijk bedoeld voor professionals uit de ambachtelijke sector of de horeca en is volledig personaliseerbaar.

Een explosie van e-commerce en leveringen, een stijgende vraag naar ambachtslieden voor renovatiewerken aan woningen: de bedrijfsvoertuigenmarkt zit in de lift in 2022. Zo kondigde Renault Trucks begin dit jaar de commercialisering van een nieuw model aan: de Trafic Red Edition. Dit nieuwe bedrijfsvoertuig is het ideale werkinstrument voor ambachtslieden, handelaars en horecaprofessionals.

Dit nieuwe voertuig, dat op de markt wordt gebracht onder het label ‘Red Edition’ – een exclusief aanbod van Renault Trucks voor zijn gamma bedrijfsvoertuigen – is standaard voorzien van de volgende onderscheidende kenmerken:

De Renault Trucks Trafic Red Edition krijgt een verchroomd radiatorrooster, een bumper in koetswerkkleur, een schuifdeurrail aan de zijkant en een lampenbeugel in dezelfde kleur gelakt, voor een harmonieus en uitgesproken design. Dieprode details herinneren aan de identiteit van Renault Trucks: een versnellingspook met rode rand en rode veiligheidsgordels. Ook het wielcentrum is in deze kenmerkende kleur gelakt. De Renault Trucks Trafic Red Edition is verkrijgbaar in acht kleuren: Blanc Glacier, Rouge Carmin, Rouge Magma, Gris Highland, Gris Comète, Gris Urban, Noir Nocturne en Bleu Cumulus.

Ten slotte is het typeplaatje van Renault Trucks aangebracht op het koetswerk van de Trafic Red Edition en zijn er bijkomende externe grafische elementen beschikbaar in de ‘Exclusive’-versie.

Bovendien beschikt de Trafic Red Edition standaard over een 12V-stopcontact achteraan met optioneel een achterklep, een ladderhouder binnenin en trekhaken om tot 2,5 ton te trekken. Om de ombouw van het voertuig te vergemakkelijken, beschikt de Renault Trucks Trafic Red Edition over specifieke uitrustingen zoals een aftakas voor de motor, een bijkomende bekabelingsmodule en een ombouwmodule voor het koetswerk.

Dankzij het laadvermogen, met een nuttig laadvolume tot 8,9 m3 voor een laadvermogen tot 1.300 kg, kunnen ambachtslieden het nodige materiaal en gereedschap voor hun activiteiten vervoeren. De Trafic Red Edition is verkrijgbaar als bestelwagen (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), bestelwagen met dubbele cabine (L1H1 en L2H1), laadvloer cabine (L2) of combi (L1H1 en L2H1). De korte versie L1 (5 m) maakt het mogelijk om te parkeren op een standaard parkeerplaats in de stad. Met de lage versie H1 (minder dan 2 m) heeft u toegang tot ondergrondse parkeergarages en betaalt u slechts het toltarief van categorie 1. 

 

 

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This