Renders: robuuste containerchassis

Verschenen: 24 juni 2019

Zaterdag en maandag ontving Renders in de vestiging te Beerse meer dan 200 geïnteresseerde en enthousiaste klanten. Reden was de lancering van het nieuwe en complete gamma containchassis van de bekende fabrikant.

Frans Renders: “We hebben onze chassis al gedurende geruime tijd rijden bij een aantal klanten. Dat liet toe om de laatste kinderziekten weg te werken. Nu zijn we klaar om met een hoogwaardig product naar de klanten te stappen.”

Roger Lemaire, verantwoordelijke voor de export, vult aan: “Deze containeronderstellen combineren flexibiliteit, gebruiksgemak en de spreekwoordelijke kwaliteit van Renders in een nieuw en bijzonder degelijk concept. We hebben de voorbije jaren ons servicenetwerk uitgebreid, met Truckland in Nederland en TRL in België als partners. Deze kennismakingsdagen zijn de kroon op ons werk. We zijn samen met ons hele team dan ook dankbaar en blij dat de klanten zo positief reageren.”

In de volgende editie van Transporama staat een uitgebreide reportage over de nieuwe containeronderstellen van Renders.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This