Renders: robuuste containerchassis

Verschenen: 24 juni 2019

Zaterdag en maandag ontving Renders in de vestiging te Beerse meer dan 200 geïnteresseerde en enthousiaste klanten. Reden was de lancering van het nieuwe en complete gamma containchassis van de bekende fabrikant.

Frans Renders: “We hebben onze chassis al gedurende geruime tijd rijden bij een aantal klanten. Dat liet toe om de laatste kinderziekten weg te werken. Nu zijn we klaar om met een hoogwaardig product naar de klanten te stappen.”

Roger Lemaire, verantwoordelijke voor de export, vult aan: “Deze containeronderstellen combineren flexibiliteit, gebruiksgemak en de spreekwoordelijke kwaliteit van Renders in een nieuw en bijzonder degelijk concept. We hebben de voorbije jaren ons servicenetwerk uitgebreid, met Truckland in Nederland en TRL in België als partners. Deze kennismakingsdagen zijn de kroon op ons werk. We zijn samen met ons hele team dan ook dankbaar en blij dat de klanten zo positief reageren.”

In de volgende editie van Transporama staat een uitgebreide reportage over de nieuwe containeronderstellen van Renders.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This