Rent and Sale@Groep Maes en IVECO DAILY: “Ideale partners in hoogwerkers”

Verschenen: 7 mei 2021

IVECO en Cammaert Trucks zijn erg blij met de goede samenwerking met Rent and Sale@Groep Maes en bedanken hen voor hun vertrouwen.

Het bedrijf Rent and Sale@Groep Maes maakt deel uit van de groep Maes, reeds bijna 45 jaar gespecialiseerd in alles wat in de hoogte gebeurt.
Rent and Sale@Groep Maes richt zich voornamelijk op de verkoop en verhuur van hoogwerkers. Belangrijke klanten zijn hierbij o.a. glazenwassers, dakwerkers, zonnepaneel bedrijven maar ook zeer specifieke klanten zoals recentelijk een bedrijf dat stedelijke glasvezelwerken uitvoert.

Trouwe partner voor Maes is IVECO, dat een ideaal voertuig heeft voor deze doelgroepen.
Jan Maes, General Manager, zei: “Wij kiezen voor de IVECO Daily om volgende redenen: het is het ideale voertuig met zijn oersterk chassis waarbij kracht maar ook het totale gewicht, na opbouw van de hoogwerker, maximaal 3.5t mag bedragen om rijbewijs B te behouden. Daarnaast biedt de IVECO dealer Cammaert ons een zeer goede service van 24/7. Dat is essentieel voor onze klanten.”

Rent and Sale@Groep Maes heeft steeds 3 order & drive Daily’s klaar staan! Ook kunnen hun klanten een voertuig testen. Kwaliteit, eerlijk advies en een service op punt zijn de basis van hun succes.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This