Rent and Sale@Groep Maes en IVECO DAILY: “Ideale partners in hoogwerkers”

Verschenen: 7 mei 2021

IVECO en Cammaert Trucks zijn erg blij met de goede samenwerking met Rent and Sale@Groep Maes en bedanken hen voor hun vertrouwen.

Het bedrijf Rent and Sale@Groep Maes maakt deel uit van de groep Maes, reeds bijna 45 jaar gespecialiseerd in alles wat in de hoogte gebeurt.
Rent and Sale@Groep Maes richt zich voornamelijk op de verkoop en verhuur van hoogwerkers. Belangrijke klanten zijn hierbij o.a. glazenwassers, dakwerkers, zonnepaneel bedrijven maar ook zeer specifieke klanten zoals recentelijk een bedrijf dat stedelijke glasvezelwerken uitvoert.

Trouwe partner voor Maes is IVECO, dat een ideaal voertuig heeft voor deze doelgroepen.
Jan Maes, General Manager, zei: “Wij kiezen voor de IVECO Daily om volgende redenen: het is het ideale voertuig met zijn oersterk chassis waarbij kracht maar ook het totale gewicht, na opbouw van de hoogwerker, maximaal 3.5t mag bedragen om rijbewijs B te behouden. Daarnaast biedt de IVECO dealer Cammaert ons een zeer goede service van 24/7. Dat is essentieel voor onze klanten.”

Rent and Sale@Groep Maes heeft steeds 3 order & drive Daily’s klaar staan! Ook kunnen hun klanten een voertuig testen. Kwaliteit, eerlijk advies en een service op punt zijn de basis van hun succes.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This