Rijden in heel Europa met de “toloplossing van Shell” !

Verschenen: 28 februari 2021

De breedste dekking

Shell biedt u een optimale toloplossing voor uw reizen in heel Europa die al in de volgende landen  beschikbaar is :  België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Bulgarije, Spanje, Portugal, Polen (A4), Liefkenshoektunnel, Herren en Warnowtunnel (Duitsland) Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Nieuw : Zwitserland en Hongarije zijn nu ook beschikbaar en binnenkort volgen nog  Slovenië, Slowakije, Tsjechië. De Shell tolbox biedt ook toegang tot beveiligde parkings in Frankrijk, Spanje en Italië.

Oplossing op maat

Elk bedrijf heeft verschillende wensen en behoeften en Shell is de juiste partner om u hiermee verder te helpen. Shell verleent u professioneel advies en biedt u de keuze uit drie verschillende type universele tolboxen voor de elektronische tolheffing. Deze 3 tolboxen zijn gecertificeerd voor ‘European Electronic Toll Service‘ (EETS) en bezorgen een uitgebreide dekking in Europa.

Het tolrijden evolueert snel in Europa en blijft complex. Dankzij Shell heeft u geen andere partner meer nodig om aan al uw behoeften op de weg te voldoen. Met ons aanbod op maat kunt u alle tolheffingen makkelijk afrekenen. Shell gaat immers mee op zoek naar de beste elektronische betalingswijze voor uw wagenpark. Neem vanaf nu contact op met onze experts en profiteer van onze “gratis box” promotie tot einde juni 2021, www.shell.be/tolheffing.

Geïntegreerde oplossing

Onze toloplossing op maat staat garant voor de efficiëntie en duurzaamheid van uw activiteit. Maak ook zeker gebruik van onze andere oplossingen voor uw reis door Europa: zoals vignetten, bruggen, tunnels, wegenbelasting, terugvordering btw en accijnzen, hulp bij pech onderweg, truckwash en tankcleaning, veerboten en ROLA-diensten.

SHELL FLEET SOLUTIONS, uw partner onderweg www.shell.be/road-services

Meer nieuws

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich, de toonaangevende leverancier op het gebied van intralogistieke oplossingen, introduceert de elektrische vorkheftruck EFG 435. Deze geavanceerde vorkheftruck werd ontworpen met een focus op ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid. Met de EFG 435 zet...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This