Samenwerking DKV Mobility en Tolltickets voor toegang tot Scandinavisch tolnetwerk

Verschenen: 6 januari 2022

One-box oplossing voor DKV Mobility klanten in januari 2022 van start

DKV Mobility, één van Europa’s meest vooraanstaande mobility service providers, en Tolltickets, dat behoort tot de prominentste aanbieders van Europese toldiensten, gaan opnieuw een partnership aan. Nadat de pilotfase aan het eind van 2021 is afgerond, kunnen alle klanten van DKV Mobility vanaf januari 2022 gebruikmaken van het Scandinavische tolnetwerk. Dit met behulp van de one-box oplossing van Tolltickets waardoor ze simpel en zonder stoppen langs de tolstations rijden.

Met dit aanbod profiteren klanten van DKV Mobility van een integrale oplossing voor toegang tot tolwegen, bruggen en veerdiensten in Noorwegen en de Öresund- en Störebeltbrug in Zweden en Denemarken.

“DKV Mobility heeft al een uitgebreide portfolio van in-house OBU’s en OBU’s van derden. Voor onze klanten is deze oplossing een mooie uitbreiding van ons aanbod in de vorm van een aantrekkelijke Scandinavische component,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll bij DKV Mobility. “We zijn heel blij met onze samenwerking met Tolltickets, die DKV klanten op de Scandinavische wegen een nog fijnere rijervaring biedt omdat ze bij het tolstation gewoon kunnen doorrijden en dus tijd besparen.”

Quentin Couret, Chief Operating Officer bij Tolltickets, vult aan: “Voor ons is dit een erkenning waar we heel blij mee zijn. Met onze aanpassingsgerichte organisatiestructuur en oplossend vermogen ontwikkelen we elke dag opnieuw maatwerk voor onze partners en klanten. We verheugen ons in verdere vruchtbare samenwerking met DKV Mobility”.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This