Samenwerking DKV Mobility en Truck Parking Europe

Verschenen: 7 april 2022

Europese service provider DKV biedt toegang tot beveiligde truckparkeerplaatsen

Transportbedrijven lijden jaarlijks miljoenenverliezen door ladingdiefstal. Om klanten te helpen bij de beveiliging van hun chauffeurs en lading is de Europese service provider DKV Mobility een partnership aangegaan met het platform Truck Parking Europe. Dankzij dit platform kunnen klanten van DKV nu beveiligde parkeerplaatsen reserveren bij meer dan 70 truckparkeerplaatsen in 18 Europese landen. Dat kan via de website van Truck Parking Europe of met de app van Truck Parking Europe. Vervolgens rekent de klant zijn parkeerkosten probleemloos en transparant af met de DKV CARD. Deze nieuwe service is mogelijk voor België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Litouwen, Letland, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, de Tsjechische Republiek, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk.

“Voor onze klanten is toegang tot beveiligde parkeerplaatsen van enorm belang,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Wij zijn erg blij met dit partnership en de uiterst professionele oplossing van Truck Parking Europe waarmee parkeerplaatsen gewoon onderweg vanuit de truck kunnen worden geboekt waardoor tijd en geld kan worden bespaard.”

“Met de acceptatie van de DKV CARD bij onze parkeerplaatsen kunnen klanten van DKV Mobility nu ook van onze diensten gebruik maken,” zegt Niels de Zwaan, Head of International Sales en Director Parking bij de LOGPAY-groep. Hiermee profiteren DKV CARD bezitters van de mogelijkheid om bij ons eenvoudig een veilige parkeerplaats voor de truck te vinden, te reserveren en af te rekenen. Ook helpt het bij het verminderen van ladingdiefstal en het verkleinen van de CO2-footprint van de klant.”

Dankzij toegang tot het Truck Parking Europe platform kunnen klanten van DKV Mobility nu een veilige parkeerplaats reserveren bij meer dan 70 truckparkeerplaatsen in 18 Europese landen. (foto DKV Mobility)

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This