SEM Transport Solutions neemt GreenSteering over

Verschenen: 27 maart 2019

Op 25 maart 2019 GreenSteering is overgenomen door SEM Transport Solutions, onderdeel van Pon. 

Het GreenSteering stuursysteem heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen met meer dan 4000 gemonteerde systemen in de Benelux. Tevens is GreenSteering marktleider van stuursystemen voor koeltrailers in de Franse markt. 

De afgelopen jaren is door GreenSteering het gepatenteerde polyvalente kabel stuursysteem verder ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig stuursysteem met diverse unieke voordelen die leiden tot een reductie van de uitstoot van Co2 en fijnstof. De vermindering van de banden frictie resulteert tevens in een reductie van brandstof verbruik en een verlenging van de levensduur van de banden. 

Dus naast de positieve bijdrage aan het milieu is het gebruik van het GreenSteering stuursysteem ook goed voor een reductie van de kosten per kilometer. Op www.greensteering.comvind u alle relevante informatie en via Https://app.greensteering.comkunt u zelf berekenen wat uw voordeel is. 

De huidige vertegenwoordigers van GreenSteering, Geert Nauwelaers en Frans Clasener blijven ook in de toekomst het vertrouwde gezicht van GreenSteering. Zij zullen onverminderd instaan voor een snelle dienstverlening en een hoog serviceniveau.

Door de toevoeging van het GreenSteering stuursysteem aan het reeds bestaande product portfolio van SEM Transport Solutions kunnen wij u een breed assortiment van diverse trailer stuursystemen en onafhankelijke wielophangingen aanbieden. Ons uiteindelijke streven is het ontzorgen van onze klanten door het aanbieden van een One-stop-shop oplossing. In combinatie met de hoogwaardige producten die SAF Benelux verkoopt kunnen wij dit voor u realiseren. 

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met Frans Clasener op +31 (06)–51415808. U kunt ons ook bezoeken op de Transport Compleet Beurs in Hardenberg (Hal 3 stand nr. 308).

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This