SEM Transport Solutions neemt GreenSteering over

Verschenen: 26 maart 2019

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat met ingang van 25 maart 2019 GreenSteering is overgenomen door SEM Transport Solutions, onderdeel van Pon. 

Het GreenSteering stuursysteem heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen met meer dan 4000 gemonteerde systemen in de Benelux. Tevens is GreenSteering marktleider van stuursystemen voor koeltrailers in de Franse markt. 

De afgelopen jaren is door GreenSteering het gepatenteerde polyvalente kabel stuursysteem verder ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig stuursysteem met diverse unieke voordelen die leiden tot een reductie van de uitstoot van Co2 en fijnstof. De vermindering van de banden frictie resulteert tevens in een reductie van brandstof verbruik en een verlenging van de levensduur van de banden. 

Dus naast de positieve bijdrage aan het milieu is het gebruik van het GreenSteering stuursysteem ook goed voor een reductie van de kosten per kilometer. Op www.greensteering.comvind u alle relevante informatie en via Https://app.greensteering.comkunt u zelf berekenen wat uw voordeel is. 

De huidige vertegenwoordigers van GreenSteering, Geert Nauwelaers en Frans Clasener blijven ook in de toekomst het vertrouwde gezicht van GreenSteering. Zij zullen onverminderd instaan voor een snelle dienstverlening en een hoog serviceniveau.Door de toevoeging van het GreenSteering stuursysteem aan het reeds bestaande product portfolio van SEM Transport Solutions kunnen wij u een breed assortiment van diverse trailer stuursystemen en onafhankelijke wielophangingen aanbieden. Ons uiteindelijke streven is het ontzorgen van onze klanten door het aanbieden van een One-stop-shop oplossing. In combinatie met de hoogwaardige producten die SAF Benelux verkoopt kunnen wij dit voor u realiseren. 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This