Serviceovereenkomst voor ASSA ABLOY Entrance Systems bij Defensie

Verschenen: 3 april 2019

Na een uitgebreide Europese aanbestedingsprocedure haalde ASSA ABLOY Entrance Systems een belangrijke serviceovereenkomst voor tal van producten binnen bij de Belgische strijdkrachten. Het totale aantal installaties dat de specialist in geautomatiseerde toegangsoplossingen in 2019 bij Defensie onder contract heeft, bedraagt een indrukwekkende 3.268 units.  

De voorbije vier jaar ontfermde ASSA ABLOY Entrance Systems zich reeds over de goede werking van 1.351 units; units in Vlaanderen die na een eerdere openbare aanbesteding werden toegewezen. 
Na de nieuwe aanbesteding dit jaar komen daar nu ook een uitbreiding bij naar Wallonië, met 1.917 units. In totaal betreft het dus 3.268 units, verdeeld over acht loten, waarvan vier in Vlaanderen en vier in Wallonië & Brussel. De looptijd voor de huidige gunning is opnieuw vier jaar. Gedurende die periode zal de onderneming instaan voor alle preventief onderhoud en herstellingsopdrachten.De nieuwe serviceovereenkomst werd aan ASSA ABLOY Entrance Systems gegund op basis van doorslaggevende selectiecriteria als organisatie, kwaliteit en het aantal beschikbare technici, één van de essentiële elementen waarmee ASSA ABLOY aantoonde operationeel klaar te zijn voor zo’n grootschalige opdracht.

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This