SIEGEL Automotive is een gecertificeerde dataleverancier

Verschenen: 25 april 2019

Al bijna twee jaar zijn de producten van het merk SIEGEL Automotive terug te vinden in de elektronische TecDoc-catalogus van TecAlliance. Om de gebruikers van de catalogus zo goed mogelijk te informeren, is het noodzakelijk om veel en gedetailleerde product- en toepassingsgegevens te plaatsen, die regelmatig worden gecontroleerd. Hiervoor heeft TecAlliance SIEGEL Automotive het keurmerk “TecAlliance Certified Data Supplier” toegekend.

Als onderdeel van de regelmatige evaluatie door gekwalificeerde experts, kent TecAlliance het keurmerk “TecAlliance Certified Data Supplier” toe aan de dataleveranciers die voldoen aan de bijzonder strikte criteria en kwaliteitseisen. Het onlangs toegekende keurmerk “TecAlliance Certified Data Supplier” toont aan dat dit geldt voor SIEGEL Automotive.

TecAlliance is Europa’s toonaangevende informatie- en communicatieplatform voor deelnemers in de onafhankelijke automotive aftermarket. De TecDoc-catalogus is het uitgangspunt voor een eenvoudige identificatie van reserveonderdelen, effectieve marketing en vlotte samenwerking. De TecDoc-catalogus maakt het mogelijk om voertuigen nauwkeurig te identificeren en snel te zoeken naar geschikte reserveonderdelen.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This