SIEGEL Automotive is een gecertificeerde dataleverancier

Verschenen: 25 april 2019

Al bijna twee jaar zijn de producten van het merk SIEGEL Automotive terug te vinden in de elektronische TecDoc-catalogus van TecAlliance. Om de gebruikers van de catalogus zo goed mogelijk te informeren, is het noodzakelijk om veel en gedetailleerde product- en toepassingsgegevens te plaatsen, die regelmatig worden gecontroleerd. Hiervoor heeft TecAlliance SIEGEL Automotive het keurmerk “TecAlliance Certified Data Supplier” toegekend.

Als onderdeel van de regelmatige evaluatie door gekwalificeerde experts, kent TecAlliance het keurmerk “TecAlliance Certified Data Supplier” toe aan de dataleveranciers die voldoen aan de bijzonder strikte criteria en kwaliteitseisen. Het onlangs toegekende keurmerk “TecAlliance Certified Data Supplier” toont aan dat dit geldt voor SIEGEL Automotive.

TecAlliance is Europa’s toonaangevende informatie- en communicatieplatform voor deelnemers in de onafhankelijke automotive aftermarket. De TecDoc-catalogus is het uitgangspunt voor een eenvoudige identificatie van reserveonderdelen, effectieve marketing en vlotte samenwerking. De TecDoc-catalogus maakt het mogelijk om voertuigen nauwkeurig te identificeren en snel te zoeken naar geschikte reserveonderdelen.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This