SIEGFRIED VAN BRABANDT VANAF 1 SEPTEMBER MANAGING DIRECTOR VAN RENAULT TRUCKS BELGIË EN LUXEMBURG

Verschenen: 25 augustus 2020

Siegfried Van Brabandt start met de ambitie van de vrachtwagenconstructeur om in Belux een marktaandeel van 10% te behalen in het segment 6 ton en 6% in het segment van de zware bestelwagens. De verdere focus op klantentevredenheid en een performant dealernetwerk zijn hierbij de belangrijkste troeven.  

De huidige Managing Director Roland De Deyne heeft de beslissing genomen om een punt te zetten achter zijn huidige functie en dit om persoonlijke, medische redenen. Vanaf 1 september zal hij zijn ervaring en expertise inzetten als  Senior Advisor binnen Renault Trucks Europe.

Siegfried Van Brabandt  is momenteel Director Vehicle Sales & Marketing bij Volvo Trucks Belux en werkt sinds 2005 voor Volvo Group. Tot 2009 was hij verantwoordelijk voor Renault Trucks Financial Services ( RTFS).

Siegfried: “Ik ben vereerd om in de voetsporen te mogen treden van Roland die samen met het team en het dealernetwerk Renault Trucks op een hoger niveau bracht in België en Luxemburg sinds 2015. Het dynamisme en ondernemerschap welke de Renault Trucks organisatie uitstraalt doen me uitkijken naar mijn nieuwe rol.”

Meer nieuws

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This