Snoeks levert dubbele cabine voor MAN TGE

Verschenen: 3 januari 2018

Snoeks Automotive heeft het leveringsaanbod uitgebreid met een dubbele cabine voor de eerste bestelwagen van MAN, de TGE. De bestelwagen is ontwikkeld om naadloos aan te sluiten aan alle wensen en de realiteit van de klant, zonder hierbij concessies te doen aan de extreem hoge kwaliteitseisen. Snoeks Automotive past perfect bij deze gedachte en zal voor dit splinternieuwe model de dubbele cabine gaan leveren.
 
De nieuwe dubbele cabine van Snoeks voldoet vanzelfsprekend aan de strengste eisen die gesteld worden door de Europese Unie aan bestelautofabrikanten. Typerend is dat de dubbele cabine tot in de kleinste puntjes is afgestemd op het interieur van de nieuwe MAN bestelwagen. De comfortabele zithoek van de zetels en de verstelbaarheid van de hoofdsteunen sluiten optimaal aan op de ergonomische kenmerken van het basisvoertuig. De ABS separatiewand met veiligheidsruit zorgt voor een naadloze scheiding tussen laad- en passagiersruimte, waar vanwege het indrukwekkende formaat van de TGE nog een aanzienlijke laadruimte resteert. De dubbele cabine kan geconfigureerd worden met drie of vier zitplaatsen welke zijn voorzien van driepuntsgordels. 
 
Naast de ‘Comfort’ dubbele cabine is er een aanvullend comfortpakket waarmee de dubbele cabine voorzien wordt van een kunststof zijwand- en schuifdeurbekleding en 12V aansluiting in de bankring. Kortom: ook voor MAN levert Snoeks Automotive een compleet product waarmee de mogelijkheden van de nieuwe TGE aanmerkelijk vergroot worden.
 
De TGE dubbele cabine is direct af fabriek te bestellen. Klanten die een dubbele cabine achteraf laten inbouwen kunnen dit afstemmen met MAN Nederland.
 
Snoeks Automotive is een mondiaal opererende specialist in het ontwikkelen en inbouwen van dubbele cabines voor bestelauto’s. Snoeks Automotive levert rechtstreeks aan vrijwel alle Europese bestelautofabrikanten, dekt het afterfit traject met de Snoeks Service Centers en stelt voor de eindgebruiker zeker dat aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en comfort ruimschoots wordt voldaan.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Met de overname van Brummer, de partner in het European Food Network voor het transport van geconditioneerde levensmiddelen tussen Duitsland, Oostenrijk en aangrenzende landen, versterkt Dachser zijn netwerk voor het vervoer en de opslag van levensmiddelen in Europa....

Van Hool definitief failliet

Van Hool definitief failliet

Vanmiddag kondigde co-CEO Marc Zwaaneveld aan dat Van Hool 's ochtends de boeken had neergelegd bij de rechtbank van koophandel te Mechelen. Daarmee houdt de bussen- en trailerbouwer uit Koningshooikt definitief op te bestaan. Momenteel is een bindende bieding van VDL...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This