Snoeks levert dubbele cabine voor MAN TGE

Verschenen: 3 januari 2018

Snoeks Automotive heeft het leveringsaanbod uitgebreid met een dubbele cabine voor de eerste bestelwagen van MAN, de TGE. De bestelwagen is ontwikkeld om naadloos aan te sluiten aan alle wensen en de realiteit van de klant, zonder hierbij concessies te doen aan de extreem hoge kwaliteitseisen. Snoeks Automotive past perfect bij deze gedachte en zal voor dit splinternieuwe model de dubbele cabine gaan leveren.
 
De nieuwe dubbele cabine van Snoeks voldoet vanzelfsprekend aan de strengste eisen die gesteld worden door de Europese Unie aan bestelautofabrikanten. Typerend is dat de dubbele cabine tot in de kleinste puntjes is afgestemd op het interieur van de nieuwe MAN bestelwagen. De comfortabele zithoek van de zetels en de verstelbaarheid van de hoofdsteunen sluiten optimaal aan op de ergonomische kenmerken van het basisvoertuig. De ABS separatiewand met veiligheidsruit zorgt voor een naadloze scheiding tussen laad- en passagiersruimte, waar vanwege het indrukwekkende formaat van de TGE nog een aanzienlijke laadruimte resteert. De dubbele cabine kan geconfigureerd worden met drie of vier zitplaatsen welke zijn voorzien van driepuntsgordels. 
 
Naast de ‘Comfort’ dubbele cabine is er een aanvullend comfortpakket waarmee de dubbele cabine voorzien wordt van een kunststof zijwand- en schuifdeurbekleding en 12V aansluiting in de bankring. Kortom: ook voor MAN levert Snoeks Automotive een compleet product waarmee de mogelijkheden van de nieuwe TGE aanmerkelijk vergroot worden.
 
De TGE dubbele cabine is direct af fabriek te bestellen. Klanten die een dubbele cabine achteraf laten inbouwen kunnen dit afstemmen met MAN Nederland.
 
Snoeks Automotive is een mondiaal opererende specialist in het ontwikkelen en inbouwen van dubbele cabines voor bestelauto’s. Snoeks Automotive levert rechtstreeks aan vrijwel alle Europese bestelautofabrikanten, dekt het afterfit traject met de Snoeks Service Centers en stelt voor de eindgebruiker zeker dat aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en comfort ruimschoots wordt voldaan.

Meer nieuws

DAF en Einride stimuleren elektrisch wegtransport

DAF en Einride stimuleren elektrisch wegtransport

Einride en DAF hebben een intentieverklaring getekend voor de levering van 50 volledig elektrische Nieuwe Generatie DAF trucks. Deze ultramoderne voertuigen zullen worden toegevoegd aan Einride's vloot van elektrische vrachtwagens, die in Europa een van de grootste in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This