SOLUTRANS DIGITAL SHOW: dubbele beurs om de ROI van de exposanten te optimaliseren en de beurservaring voor de bezoekers te verbeteren

Verschenen: 21 september 2021

Naast de fysieke beurs die plaatsvindt van 16 tot 20 november 2021 in Lyon Eurexpo, zal SOLUTRANS DIGITAL SHOW digitale bezoekers de mogelijkheid bieden op elk moment, vanop elke geografische locatie, in te loggen in een interactieve ruimte waar ze met één klik de stands van de exposanten kunnen bezoeken, met hen in contact kunnen komen en hun nieuwigheden kunnen ontdekken.

Deze dubbele beurs versterkt de synergieën tussen fysieke en digitale evenementen. Ze verhoogt de ROI van de exposanten en verbetert de bezoekerservaring op de beurs.

SOLUTRANS DIGITAL SHOW: verhoogde zichtbaarheid voor exposanten

SOLUTRANS DIGITAL SHOW wordt aangeboden als een nieuwe service, uniek in de sector van de industriële en stedelijke voertuigen, uitsluitend bedoeld voor de exposanten van de fysieke beurs. Want

à bij de lancering ervan is een DIGITAL Box inbegrepen in de deelnamekosten voor alle exposanten. Vanaf half juli kunnen zij op SOLUTRANS DIGITAL SHOW een tweede stand aanmaken.

Naargelang de behoeften, wensen of boodschap die de exposanten willen uitdragen, kunnen ze hun zichtbaarheid vergroten door de omvang van hun stand aan te passen, door live chatsessies met hun teams, extra video’s… toe te voegen. Ook een mooie gelegenheid om alle medewerkers van hun bedrijf (studiebureau, opleiding, export, verkoopadministratie…) te betrekken bij het succes van SOLUTRANS DIGITAL SHOW.

De exposanten van SOLUTRANS kunnen zo hun digitale stand en hun fysieke ruimte in de hallen van EUREXPO ontwerpen.

SOLUTRANS DIGITAL SHOW zal nog 3 dagen na de beurs online blijven. Door deze verlengde digitale versie kunnen exposanten hun ROI aanzienlijk verhogen.

Dankzij SOLUTRANS DIGITAL SHOW krijgen de exposanten meer bezoekers van over de hele wereld, in het kader van een nieuwe en interactieve ervaring.

SOLUTRANS DIGITAL SHOW, een gedigitaliseerde spiegel van de beurs met onbeperkte toegang

Om toegang te krijgen tot de digitale beurs moet de bezoeker gewoon gratis inloggen op SOLUTRANS DIGITAL SHOW met de gebruikersgegevens die hij heeft ontvangen bij zijn inschrijving als bezoeker.

Deze online versie biedt digitale bezoekers de mogelijkheid een gepersonaliseerde interactieve ruimte aan te maken op basis van hun interesses, waar ze met één klik de stands van de exposanten die hen interesseren kunnen bezoeken en nieuwigheden kunnen ontdekken.

Twee weken voor de fysieke beurs, die plaatsvindt in Lyon Eurexpo van 16 tot 20 november, kunnen de digitale bezoekers al afspraken beginnen maken met de exposanten.

Tijdens de beurs zullen ze toegang hebben tot alle diensten die tot hun beschikking worden gesteld: videochat, productpresentaties en documenten om te downloaden enz. Ze krijgen ook toegang tot conferenties en andere evenementen, die live of in replay worden uitgezonden, vanuit het hart van SOLUTRANS DIGITAL SHOW. Deze online versie maakt het voor de bezoekers mogelijk hun fysieke bezoek te verlengen en op elk moment toegang te krijgen tot de online beurs om het aanbod te raadplegen van exposanten die ze op de fysieke beurs niet konden ontmoeten uit tijdsgebrek.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This