Sportieve safety sneakers voor fitte voeten

Verschenen: 21 april 2021

Redbrick Motion Fuse: stoere werkschoen die valt in veiligheidsklasse S3

Op het eerste gezicht lijkt het een stoere, sportieve sneaker. Maar vergis je niet, de nieuwe Redbrick Motion Fuse is een veiligheidsschoen die valt binnen veiligheidsklasse S3. Stoer met inhoud dus. Ze lopen heerlijk dankzij de mesh-voering en schokabsorberende EVA tussenzool. Zo blijven je voeten de hele dag fit, hoe hard je ook werkt.

De Fuse is voorzien van een naadloze slip-in sock die vuil buiten houdt en zorgt dat je voet supermakkelijk in de schoen glijdt. Hij sluit perfect aan wat ervoor zorgt dat de schoen echt lekker zit.

60 minuten lang waterafstotend
De ESD werkschoen voldoet aan de S3 norm wat onder andere wil zeggen dat hij ten minste 60 minuten lang waterafstotend is. Tevens is hij voorzien van een aluminium neus en een ondoordringbare Kevlar tussenzool. De rubberen loopzool met speciaal antislipprofiel zorgt voor een goede afwatering en is slijtvast, net als de stevige hak. De inlegzolen zijn uitneembaar. Het bovendeel is gemaakt van flexibel en slijtvast microfiber.

De safety sneakers van de Motion collectie zijn geïnspireerd op hedendaags streetwear-design en ontworpen naar de wensen van harde werkers die altijd maar blijven doorgaan. Ze zijn licht van gewicht en ideaal voor mensen in de logistieke-, metaal-, installatie- en transportsector en in de lichte bouw.

Informatie
De Redbrick Motion Fuse S3 is verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48. Verkoopprijs incl. BTW € 94,50. Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This