SR5-voertuiginrichting van Sortimo bekroond met Plus X Award

Verschenen: 5 september 2019

De SR5-voertuiginrichting van Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, werd recent bekroond met de prestigieuze Plus X Award.  Niet alleen mag het SR5-systeem zich het ‘Beste product van het jaar 2019’ noemen, de innovatieve voertuiginrichting ontving ook vier van de zeven keurmerken op het vlak van merkkwaliteit.

De internationaal gerenommeerde Plus X Award is de grootste innovatieprijs ter wereld op het vlak van technologie, sport, lifestyle én de automobielsector. Ze eren merken voor hun superieure kwaliteit en innovatieve producten. De SR5-voertuiginrichting van Sortimo, gelanceerd op de IAA Commercial Vehicles beurs in 2018, kon de internationale vakjury overtuigen. De jury, met vertegenwoordigers uit meer dan 80 sectoren, kende aan het SR5-systeem een tweevoudige onderscheiding toe. Met de titel ‘Beste product van het jaar 2019’ in de categorie ‘Autoaccessoires’, erkent ze het SR5-systeem als toekomstveilig, innovatief en baanbrekend. Daarnaast ontving het SR5-systeem ook vier van de zeven kwaliteitskeurmerken, namelijk voor kwaliteit, functionaliteit, ergonomie en design. 

Met de SR5-bedrijfvoertuiginrichting kunnen vakmannen en -vrouwen, onderhoudstechnici en vlootbeheerders hun mobiele werkplek perfect organiseren, zelfs wanneer de ruimte beperkt is. Dankzij het SR5-systeem kunnen interne werkprocessen geoptimaliseerd worden, wat ze doelgerichter en efficiënter maakt, met als resultaat een hogere productiviteit in de dagelijkse werking. De voertuiginrichting is zeer slank van opbouw en maakt optimaal gebruik van de beschikbare laadruimte in het voertuig. SR5 biedt op die manier een efficiënte, mobiele werkplaats. Bovendien laat het SR5-systeem de volledige integratie toe van gereedschap, machines en verbruiksmiddelen, dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden in de mySortimo-configurator.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This