Stadsbader plaatst megabestelling bij Mercedes-Benz

Verschenen: 29 november 2018

Mercedes-Benz Belgium-Luxembourg is bijzonder verheugd dat Stadsbader bij de vernieuwing en uitbreiding van zijn vrachtwagenpark het merk trouw is gebleven. Met zeventien trekkers, vier kipperchassis en twee kleinere voertuigen is dit een van onze grootste leveringen van 2018. Blikvanger in het verhaal is de Actros 4463 SLT voor uitzonderlijk vervoer. Zowel Mercedes-Benz als trailerleverancier Faymonville haalden immers het onderste uit de kan om dit voertuig op de behoeften van de bouwgigant af te stemmen.

De hele bestelling omvat 21 voertuigen. Naast de 8×4 Actros 4463 SLT werd ook een 4×2 Actros 1845LS voor uitzonderlijk vervoer geleverd. Ter vervanging van vijftien oude trekkers kwamen er vijf 4×2 Arocs 1843 LS, acht 4×4 Arocs 1843 AS en twee 4×2 Arocs 1843 LS HAD met hydraulisch aangedreven vooras. “Hoewel onze chauffeurs geen lange afstanden doen en ’s avonds thuis zijn, kiezen we resoluut voor comfort”, vertelt Johan Steenhaut. “De Arocs bieden veel ruimte en zijn technisch gezien perfect op het vervoeren van grote en zware lasten afgestemd.” Het order omvatte eveneens vier kipperchassis 8×4 tridem van het type Arocs 3236 LK voor de opbouw van een achteroverkipper, alsook een signalisatiewagen met open laadbak en een zaagwagen voor de opbouw van een gesloten laadkast, respectievelijk een Atego 916 L en Atego 1523 L. “Voor die kleine voertuigen verkiezen we uniformiteit”, legt Johan Steenhaut uit. “Dit is gemakkelijker voor onze onderhoudsdienst én het wisselstukkenbeheer. Aangezien alle vrachtwagens van dit kaliber bij ons uit de Mercedes-Benz stal komen, was het logisch om opnieuw voor dit merk te kiezen.”

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This